Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu transferul lui Victor Osimhen

victor osimhen Napoli PSG Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 20:19
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 20:19

Victor Osimhen (25 de ani) va pleca de la Napoli la finalul acestui sezon, după ce a fost ”vânat” de echipe importante.

Atacantul nigerian a contribuit decisiv la câștigarea titlului de către Napoli în sezonul precedent, primul după 33 de ani pentru clubul de lângă Vezuviu.

Chiar și în vară, imediat după câștigarea titlului, s-a discutat intens despre posibilitatea ca nigerianul să prindă un transfer spectaculos, dar Aurelio De Laurentiis l-a păstrat la club.

Răsturnare de situație în cazul lui Victor Osimhen!

Acum, PSG ar pune la cale transferul atacantului nigerian, care ar urma să-l înlocuiască pe Kylian Mbappe în echipă din sezonul următor.

Chiar dacă s-a zvonit că PSG are deja un acord pentru transferul lui Osimhen, care are o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro, se pare că lucrurile nu stau așa. 

Potirivt jurnalistului Santi Aouna, Osimhen nu ar fi nici măcar aproape de un transfer la PSG. Nigerianul nu ar refuza însă un transfer la Paris dacă oficialii campioanei Franței vor decide să se orienteze asupra unei mutări.

Dacă va fi transferat pentru 120 de milioane de euro, Victor Osimhen va deveni cel mai scump jucător plecat de la Napoli, depășind cu mult recordul deținut de Gonzalo Higuain (90 de milioane de euro la Juventus, în sezonul 2016-2017).

În 126 de partide la Napoli, Victor Osimhen a marcat de 72 de ori și a oferit 18 pase decisive pentru echipa patronată de Aurelio De Laurentiis.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!