Rafa Leao AC Milan qatar 2022 Italia

„Să experimentez o ligă nouă?” Rafa Leao a vorbit despre viitorul său după Mondialul din Qatar

Portughezul a bifat cinci apariții în formația lui Fernando Santos la CM 2022 și a reușit să se impună pe tabelă în două situații.

Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 18:53
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 18:52

Rafael Leao este legitimat la AC Milan din vara anului 2019 și mai are contract cu „rossonerii” până la finalul lui iunie 2024. Născut la Almada, Leao este cotat la 85 milioane de euro, conform site-urilor de specialiate.

„Să experimentez o ligă nouă?” Rafa Leao a vorbit despre viitorul său după Mondialul din Qatar

Trupa de pe San Siro l-a achiziționat pe Rafa Leao pentru 29.5 milioane de euro, iar după trei ani și jumătate petrecuți la club, portughez a vorbit despre viitorul său.

„Să experimentez o ligă nouă? Da, în viitor... Dar acum sunt focusat 100% pe AC Milan. E un club de top și am contract acolo. Îmi place și orașul. Am urmărit multe meciuri anul ăsta, îmi place de Arsenal, joacă foarte bine”, a spus Leao, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

  • 34 de goluri și de 30 assisturi are Rafa Leao în 135 de meciuri pentru AC Milan
  • 16 selecții și două reușite are portughezul la naționala sa

Cifrele lui Rafa Leao

Extrema stângă și-a început cariera fotbalistică la Academia lui Sporting. A evoluat pentru reprezentativale U15, U17, U19 și petru echipa B, ca în iarna lui 2018 să facă pasul la formația mare.

Lille l-a cumpărat pe Leao liber de contract în vara anului respectiv, însă doar un an a evoluat portughezul pentru francezi, pentru că AC Milan s-a stors de buzunare și l-a adus pe San Siro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!