valentin mihaila alex cicaldau cicaldau CSU Craiova Parma Italia Mihaila arunca bomba! Se mareste colonia de romani de la Parma?! "Am discutat cu cineva despre el. Am spus ca ar face fata si s-ar impune ca titular!"

Mihaila arunca bomba! Se mareste colonia de romani de la Parma?! "Am discutat cu cineva despre el. Am spus ca ar face fata si s-ar impune ca titular!"

Parma ar putea in viitorul aproapiat sa transfere un nou fotbalist roman.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 28 Iunie 2021, 22:21
Data actualizarii: Luni 28 Iunie 2021, 22:23

"Parma romena" ar putea avea un nou membru, dupa cum declara Valentin Mihaila, care spune ca a vorbit cu oamenii din club despre Alexandru Cicaldau, fostul sau coechipier de la CSU Craiova. Mijlocasul este laudat de Mihaila, iar acesta e de parere ca fotbalistul Craiovei ar face fata in Italia fara probleme si s-ar impune ca titular.

"Am si discutat cu cineva despre el (n.r - Alexandru Cicaldau). Nu din club, din staff. M-au intrebat de el. Si i-am spus ca e un jucator foarte bun, cred ca ar face fata si s-ar impune ca titular. Daca ar veni, ar fi de bun augur pentru noi, pentru ca-l cunosc foarte bine.

Sper sa-mi dea cat mai multe pase de gol. Daca nu, incercam cu cei care vor mai veni sau cei care raman. Sper sa facem o echipa buna si sa promovam", a declarat Valentin Mihaila, pentru Oltenia TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!