Italia

”Are nevoie de o șansă, e o legendă”. Bergodi îl cere pe Ștefan Radu titular la Lazio

Cristiano Bergodi, noul antrenor al celor de la Sepsi, urmărește tot ce se întâmplă la Lazio, club pentru care a evoluat timp de șapte ani, între 1989 și 1996.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 10:31
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 10:32

Antrenorul italian speră ca Ștefan Radu (34 de ani) să prindă minute în acest sezon, cu Maurizio Sarri antrenor. Până acum, fundașul român, liderul vestiarului lui Lazio, a fost doar rezervă.

Recent, presa din Italia a scris că Ștefan Radu ar putea juca primul meci în noul sezon chiar în compania campioanei Inter Milano. Sarri ar putea apela la serviciile experimentantului fundaș român după ce Acerbi a fost suspendat.

"Mie îmi pare foarte rău de Radu Ştefan, sincer. Eu nu ştiam faptul că Sarri joacă bine cu patru fundaşi şi el e obişnuit cu trei. A jucat foarte, foarte bine cu Inzaghi. Nu e uşor să treci din linia de trei în cea cu patru, pentru că e mai mult teren de acoperit pentru fundaşi, nu e uşor.

Poate că la următorul meci, unde e suspendat Acerbi, va juca. Sper din suflet, pentru că are nevoie de o şansă şi Radu acolo, e o legendă acum, a devenit o legendă un român!", a spus Bergodi, pentru Look Sport.

Ștefan Radu a ajuns la Lazio în 2008, de la Dinamo. De atunci, și-a trecut în CV trei Cupe ale Italiei și trei Supercupe cu gruparea biancocelestă.

Românul deține de recordul de prezențe în tricoul actualei sale echipe, 412, și este evaluat la două milioane de euro de site-urile de specialitate.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies