LOVITURA grea pentru un super star! A platit de urgenta 2 milioane de euro: "E prea putin, mai trebuie!" Alt jucator a driblat Fiscul!

Autor: Sport.ro
Joi 13 Martie 2014, 11:42

	LOVITURA grea pentru un super star! A platit de urgenta 2 milioane de euro: "E prea putin, mai trebuie!" Alt jucator a driblat Fiscul!

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi!Tottenham - Benfica, azi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Kaka este un nou nume legat de problemele cu Fiscul. In Italia, el a platit deja 2 milioane de euro, de urgenta, pentru ca autoritatile sa nu deschida un caz pentru el, asa cum s-a intamplat cu Messi, in Spania.

Brazilianul a primit raspunsul ca mai are de dat bani, urmand sa fie informat cu privire la suma exacta pe care o are de platit.

El a facut o smecherie in urma cu un an, cand nu a declarat in totalitate drepturile de imagine platite prin firma Tamid Sport&Marketing, companie care ii manageriaza aceste drepturi.

Recent, in fotbalul mondial avem mai multe cazuri de fraude: Messi nu a declarat veniturile la Fisc, asa ca a platit 5 mil. de euro 'din urma'; Barca a dat 13,5 mil. de euro in cazul Neymar, pentru ca nu a declarat sumele totale statului spaniol; iar Honess este acum la proces si risca inchisoarea, dupa ce a pagubit statul din Germania cu milioane de euro - el e dispus sa dea 27,2 mil. de euro ca sa ramana in liberatate, anunta ziaristii de la Libero.

SUA au aprobat vaccinul anti-Covid-19 al celor de la Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies