Lazio Stefan Radu Italia

FOTO ȘI VIDEO Lazio și-a prezentat noile echipamente! Ștefan Radu a fost ”model”

La vremuri noi, haine noi! SS Lazio și-a prezentat echipamentele pe care le va folosi în noul sezon, iar Ștefan Radu a fost printre ”modele”.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 18:17
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 18:17

Lazio a renunțat la parteneriatul cu Macron și a anunțat înțelegerea cu un nou sponsor tehnic. Mizuno va îmbrăca echipa pregătită de Maurizio Sarri.

Lazio și-a prezentat noile echipamente! Ștefan Radu a fost ”model”

Noul echipament a fost prezentat în ”Piazza del Popolo”, în ”inima” Romei. Echipamentul ales pentru meciurile de pe teren propriu este clasic, albastru deschis, iar cel pentru meciurile din deplasare este complet negru, cu dungi verzi, galbene și albe.

Ștefan Radu a fost printre cei care au ”defilat” în costumele pe care delegația lui Lazio le va îmbrăca înainte de meciuri.

Cristiano Bergodi, cuvinte de laudă pentru fundașul român

Ștefan Radu (35 ani) a fost cumpărat de Lazio de la Dinamo în vara lui 2008, în schimbul a 4,7 milioane de euro. În cele 14 sezoane, românul a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe din istoria clubului și a cucerit 3 Cupe ale Italiei și 3 Supercupe. 

De longevitatea românului este surprins și Cristiano Bergodi (58 ani), un alt fost căpitan al lui Lazio. Actualul antrenor al lui Sepsi OSK a dezvăluit că Radu este apreciat de întreg staff-ului italienilor și că toată lumea i se adresează cu 'Boss'. 

„E surprinzător! Sincer, nu văd un jucător român să stea atât de mult timp în Italia. Eu cred că probabil datorită profesionalității sale extraordinare, acolo îl apreciază toată lumea. Are porecla 'Boss' la Lazio”, a declarat Cristiano Bergodi pentru PRO Arena și www.sport.ro. 

VIDEO - Interviul acordat de Cristiano Bergodi, în exclusivitate pentru PRO ARENA

Modifică setările cookies