Kaka isi va prelungi contractul cu Milan pana in 2013!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Decembrie 2007, 15:25
Data actualizarii: Sambata 15 Decembrie 2007, 15:25
NU MAI PLEACA KAKA

Kaka nu va pleca de la AC Milan -  este masajul clar transmis de conducerea milanezilor, care ii vor prelungi actualului "balon de aur" contractul pana in 2013.  Adriano Galliani, administratorul delegat al lui AC Milan, a precizat ca fotbalistul in varsta de 25 de ani va semna un nou contract cu AC Milan la 30 iunie 2008 si a amintit ca brazilianul a promis ca va juca "toata viata" la echipa italiana.

Cotidianul La Gazzetta dello Sport a scris, la jumatatea lunii noiembrie, ca internationalul brazilian isi va prelungi pana in 2012 contractul, urmand sa aiba un salariu anual net de 9 milioane de euro. Kaka ar deveni astfel cel mai bine platit fotbalist din lume.

Actualul contract al lui Kaka, sosit la AC Milan in 2003, este valabil pana in 2011, iar salariu anual net al brazilianului este de aproximativ 6 milioane de euro, cel mai mare din Serie A.
Pe de alta parte, Galliani a explicat ca FC Barcelona i-a confirmat faptul ca nu intentioneaza sa renunte la Ronaldinho, jucator dorit de AC Milan. "Insa daca Barca il va vinde, Milan va fi acolo", a adaugat el.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!