Incredibil! Juventus a castigat 160.000.000 euro fara ca macar sa oficializeze transferul lui Ronaldo. Cum a fost posibil

Joi 05 Iulie 2018, 21:52

	Incredibil! Juventus a castigat 160.000.000 euro fara ca macar sa oficializeze transferul lui Ronaldo. Cum a fost posibil

Anuntul transferului lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus a avut un efect incredibil asupra Bursei! Actiunile lui Juventus au explodat!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Presa din Italia si Spania anunta ca transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus este iminent. Jurnalistii din cele doua tari au aflat chiar ca starul portughez ar putea fi prezentat pe 7 iulie, la ora 7 PM. El va primi numarul 7, mai scriu ei.

Anuntul transferului lui Ronaldo la Juventus a avut un efect cu adevarat interesant asupra actiunilor la bursa. In ultimele zile, capitalul lui Juventus a crescut cu 22%!

Calcio e Finanza scrie ca Juventus a castigat 160 de milioane de euro! Capitalul clubului a crescut de la 665 milioane la 825 milioane!

Juventus ar urma sa achite 100 de milioane euro catre Real Madrid si sa-i plateasca lui Ronaldo un salariu anual de 30 milioane euro.

Football Italia mai scrie ca mutarea, daca se va oficializa, va beneficia si de ajutor din partea Exor, care produce Ferrari, FIAT si Jeep!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Transportatorii protestează și amenință că vor opri activitatea. Restricții de trafic
BRAT