"Guardiola va antrena in Serie A mai devreme sau mai tarziu!" Declaratia care le da sperante suporterilor italieni

"Guardiola va antrena in Serie A mai devreme sau mai tarziu!" Declaratia care le da sperante suporterilor italieni

Claudio Ranieri a vorbit despre posibila venire a lui Pep Guardiola in Serie A.

Pep si-a prelungit contractul cu Manchester City pana in 2023, dar Claudio Ranieri, fostul antrenor a lui Chelsea sau Leicester City, crede ca tehnicianul spaniol va antrena intr-o buna zi in Serie A.

Claudio Ranieri a vorbit intr-un interviu acordat pentru publicatia italiana Gazzetta dello Sport despre lipsa de succes a cluburilor din Serie A in Europa si despre sansa retrasari fotbalului italian. 

"Vom reveni, pentru ca vad semne de crestere care nu pot fi ascunse. Un campionat care va beneficia de intoarcerea lui Jose Mourinho, a lui Max Allegri si poate si a lui Maurizi Sarri va creste cu siguranta vizibilitatea intregii noastre natiuni.

Pacat pentru Antonio Conte, care a plecat de la Inter, dar sunt convins ca Guardiola va veni mai devreme sau mai tarziu sa antreneze si in Italia. Cu toate acestea, trebuie sa facem un lucru cat mai curand posibil. Trebuie sa crestem ritmul jocului. Daca nu o facem, este dificil sa fim competitivi", a declarat Claudio Ranieri, ultima data antrenor la Sampdoria, pentru Gazzetta dello Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies