Simone Scuffet Boris Radunovic Cagliari CFR Cluj Claudio Ranieri Italia

GALERIE FOTO Gazzetta dello Sport anunță: fostul fotbalist al lui CFR Cluj devine titular în Serie A!

Simone Scuffet a fost cedat de clubul ardelean la Cagliari, în prezent ultima clasată din Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 14:42
Data actualizarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 15:10

Portarul italian Simone Scuffet (27 de ani), transferat în vară de Cagliari de la CFR Cluj, va deveni titularul echipei din Serie A, anunță Gazzetta dello Sport.

Cagliari, nou-promovată via play-off, este ultima în clasament, cu doar 2 puncte, iar gafele goalkeeper-ului Boris Radunovic din ultimele meciuri (0-2 cu Atalanta, 1-3 cu AC Milan și 0-3 cu Fiorentina) l-au scos din minți pe antrenorul Claudio Ranieri, veteranul de 71 de ani care a promovat echipa din Serie B.

”Ranieri e gata să joace dur. După numeroasele greșeli ale lui Radunovic, împotriva Romei (n.r. - duminică, în următoarea etapă din Serie A) îi va veni rândul lui Simone Scuffet, pentru care antrenorul se gândise inițial să aștepte până la pauza de campionat”, au scris italienii.

Scuffet, cândva chiar în lotul naționalei mari a Italiei, are o imagine foarte bună în presa din Peninsulă.

”Capacitatea de reacție și forța explozivă”, principalele calități ale lui Simone Scuffet

”Cu o înălțime de 1,93 centimetri, printre principalele sale calități se numără capacitatea de reacție și forța explozivă. 

Atent între buturi, el își pune experiența - dobândită și la nivel internațional - la dispoziția grupului de portari și a tuturor coechipierilor”, a subliniat și Cagliari pe site-ul oficial al clubului.

Gruparea din Serie A a plătit 800.000 de euro lui CFR Cluj pentru transferul portarului, care încă nu a debutat oficial la echipa italiană.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!