Gattuso si-a prelungit contractul cu Milan: crestere URIASA de salariu! Cat va castiga din sezonul viitor
Vineri 06 Aprilie 2018, 12:43

Gattuso si-a prelungit contractul cu Milan: crestere URIASA de salariu! Cat va castiga din sezonul viitor

Genaro Gattuso va continua si din vara la AC Milan.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Fostul mijlocas italian a ajuns la Milan in noiembrie 2017, inlocuindu-l pe Vicenzo Montella. Gattuso a reusit sa-i revitalizeze pe "Diavoli", iar prestatiile sale bune i-au adus prelungirea contractului.

Gattuso a fost mai intai antrenor la echipa de tineret a lui Milan, iar dupa a fost promovat la echipa mare unde castiga 120 000 de euro pe an.

Joi, acesta a semmnat prelungirea contractului pana in 2021 si va castiga un salariu de 2 milioane de euro pe sezon. Gattuso a tinut sa le multumeasca oficialilor clubului: "Fara Fassone si Mirabelli nu as fi aici, le multumesc pentru increderea acordata", a declarat Gattuso dupa ce a semnat prelungirea.

Milan ocupa locul 6 in Serie A, la 8 puncte de locul 4 ce duce in Liga Campionilor.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea