După ce Ioan Becali a confirmat situația lui Dennis Man, presa italiană a explodat: "Marea lovitură!"

Dennis Man ioan becali Parma Italia Dennis Man / foto: Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 10:43
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 11:04

Internaționalul român, care a intrat în atenția mai multor cluburi europene, printre care și Valencia și Borussia Dortmund, pare să fie tot mai aproape să continue cu echipa din Serie A.

Dennis Man, winger-ul în vârstă de 25 de ani, a devenit subiect de discuție în Italia după ce Giovanni Becali a confirmat că fotbalistul va semna prelungirea contractului cu Parma. 

Italienii de la parmalive.com au reacționat pozitiv la vestea că Dennis Man va rămâne la Parma, considerând acest lucru o "lovitură" importantă atât pentru club, cât și pentru Serie A. 

  • Dennis Man și Valentin Mihăilă

Cum a reacționat presa italină la vorbele lui Giovanni Becali

Jurnaliștii din Italia au scos în evidență importanța lui Man pentru echipă, mai ales după performanțele sale impresionante la EURO 2024, și au menționat că prelungirea contractului este o realizare semnificativă pentru clubul italian.

”Vine o veste grozavă. Discuțiile pentru reînnoirea contractelor lui Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt mai presus decât orice pentru conducerea clubului, mai ales, după performanțele la nivelul echipei naționale.

Man, pe care l-am văzut aproape tot sezonul și care are un Campionat European sublim, este jucătorul de care nu ne putem lipsi. Parma a făcut cea mai importantă și mai puțin evidentă lovitură cu confirmarea celor doi români.

Cu un contract valabil până în 2025 și un impresar care ascultă mereu piața, confirmarea unui jucător de acest nivel nu poate decât să mulțumească publicul din Parma. 

Man a spus deja că voia să joace Serie A cu Parma și așa va fi. În așteptarea sosirilor, aceasta este marea lovitură pentru Serie A.”,  a scris sursa citată.

Dennis Man, care are un contract valabil până în 2025, a avut un sezon excelent cu Parma, alături de care a marcat 13 goluri și a oferit 9 pase decisive. 

Giovanni Becali: "Băieții sunt aproape de a semna prelungiri cu Parma"

Giovanni Becali, impresarul lui Dennis Man, a explicat că discuțiile pentru prelungirea contractelor winger-ului, cât și cel al lui Valentin Mihăilă, sunt aproape de finalizare. 

Becali a confirmat interesul Borussiei Dortmund, dar a subliniat că jucătorii vor rămâne la Parma, în ciuda ofertelor tentante de pe piață.

"Băieții sunt aproape de a semna prelungiri cu Parma. A fost tevătură pentru că jucătorii au cerut niște sume. În Italia, echipele de la mijlocul clasamentului în jos, când transferă jucători, semnează că, în cazul în care cad în Serie B, vor avea un alt contract. Acești doi jucători n-au semnat așa ceva atunci când au fost cumpărați. Lucrăm de două luni la aceste contracte. Sper că suntem acolo, iar mâine-poimâine să închidem toată sarabanda asta.

Da, a fost un interes de la Borussia Dortmund. M-am întâlnit cu domnul Watzke, directorul general, la meciul Atletico - Dortmund, de la Madrid. Mi-a zis că e un interes, dar n-au mai dat un telefon, n-au mai insistat. Probabil au alte planuri, dar era pe lista lor. Pentru Dortmund nu era o problemă suma de 15-16 milioane. Asta a fost suma pe care mi-au spus-o cei de la Parma în cazul în care nu ne înțelegem. Mi-au zis să le aduc 14-15-16 milioane și să mă duc unde vreau cu Dennis Man. De Mihăilă mi-au spus să le aduc 10 milioane.

Cei de la Parma au venit la Koln să mă calmeze, să mai cunoască și avocatul. Nervii sunt nervi, dar te calmezi și o iei de la capăt", a spus Ioan Becali, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!