Au bătut palma cu Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ioan Becali dezvăluie: "M-am întâlnit și cu cei de la Borussia Dortmund"

ioan becali Borussia Dortmund Dennis Man Parma valentin mihaila EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 20:10
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 20:10

Ioan Becali a oferit noi detalii despre negocierile dintre Parma și jucătorii pe care îi reprezintă, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Man și Mihăilă, jucători importanți pentru Parma în ultimul sezon - unul încheiat cu promovarea în Serie A - mai au un singur an de contract cu clubul din Italia. Negocierile pentru prelungire au fost demarate de luni bune, însă au existat neînțelegeri privind latura financiară.

Ioan Becali: "A fost interes de la Dortmund pentru Dennis Man, dar Man și Mihăilă sunt aproape să semneze prelungirea cu Parma"

În cele din urmă, Ioan Becali anunță că Man și Mihăilă sunt aproape să semneze prelngirea cu Parma, iar anunțul oficial ar putea apărea în următoarele zile.

Impresarul a transmis că Borussia Dortmund, finalista din Champions League, și-ar fi manifestat în perioada recentă interesul pentru transferul lui Dennis Man, însă nu a insistat. Mai mult, Parma le stabilise deja prețul celor doi internaționali români în cazul în care n-ar fi ajuns la un acord pentru prelungire.

"Băieții sunt aproape de a semna prelungiri cu Parma. A fost tevătură pentru că jucătorii au cerut niște sume. În Italia, echipele de la mijlocul clasamentului în jos, când transferă jucători, semnează că, în cazul în care cad în Serie B, vor avea un alt contract. Acești doi jucători n-au semnat așa ceva atunci când au fost cumpărați. Lucrăm de două luni la aceste contracte. Sper că suntem acolo, iar mâine-poimâine să închidem toată sarabanda asta.

Da, a fost un interes de la Borussia Dortmund. M-am întâlnit cu domnul Watzke, directorul general, la meciul Atletico - Dortmund, de la Madrid. Mi-a zis că e un interes, dar n-au mai dat un telefon, n-au mai insistat. Probabil au alte planuri, dar era pe lista lor. Pentru Dortmund nu era o problemă suma de 15-16 milioane. Asta a fost suma pe care mi-au spus-o cei de la Parma în cazul în care nu ne înțelegem. Mi-au zis să le aduc 14-15-16 milioane și să mă duc unde vreau cu Dennis Man. De Mihăilă mi-au spus să le aduc 10 milioane.

Cei de la Parma au venit la Koln să mă calmeze, să mai cunoască și avocatul. Nervii sunt nervi, dar te calmezi și o iei de la capăt", a spus Ioan Becali, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!