Marius Măldărășanu, mâhnit înaintea noului sezon. Ce l-a deranjat

Marius Maldarasanu Hermannstadt Superliga Romaniei EURO 2024 Marius Măldărășanu
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 10:19
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 10:18

FC Hermannstadt a încheiat recent cantonamentul desfășurat în Turcia și s-a întors în țară. 

  • FC Hermannstadt a terminat sezonul trecut pe locul trei în play-out-ul Superligii României cu 34 de puncte

Antrenorul echipei, Marius Măldărășanu, s-a arătat îngrijorat după acest stagiu de pregătire și a dezvăluit că echipa a pierdut opt jucători, dintre care patru erau foarte importanți pentru echipă.

Marius Măldărășanu: "Am pierdut 4 jucători importanţi"

Măldărășanu a explicat că, deși cantonamentul a fost reușit în ceea ce privește pregătirea fizică a jucătorilor, rezultatele ultimelor două meciuri amicale nu au fost satisfăcătoare. 

  • Marius Măldărășanu

Tehnicianul a evidențiat importanța relațiilor de joc și a menționat că echipa suferă din acest punct de vedere din cauza pierderilor de jucători.

”Un cantonament reuşit. Nu spun foarte bun pentru că ultimele 2 rezultate nu au fost în regulă chiar dacă în primul rând ne gândim la o pregătire bună, să dăm min jucătorilor. Voiam mai mult. Eu le zic jucătorilor că nu sunt importante rezultatele pentru ca unii dintre ei, mai emotivi, să joace mai dezinvolt.

Relaţiile de joc...suferim. Am pierdut 8 jucători şi din punct de vedere al grupului asta a fost forţa noastră. Din cei 8 am pierdut 4 jucători importanţi”, a spus Măldărăşanu, conform Orange Sport.

Gabi Iancu, OUT de la Hermannstadt!

În altă ordine de idei, Gabi Iancu a părăsit FC Hermannstadt cu acordul ambelor părți, în urma inițiativei fotbalistului de a rezilia contractul. Clubul i-a mulțumit pentru contribuția sa și i-a urat succes în cariera viitoare prin intermediul rețelelor sociale.

"Mulțumim, Gabi Iancu! 

Cu puține momente în urmă, A.F.C.Hermannstadt și atacantul Gabi Iancu au reziliat de comun acord înțelegerea contractuală. Vă aducem la cunoștință că acest fapt vine în urma inițiativei fotbalistului. Îi dorim mult succes în carieră!", au scris cei de la Hermannstadt, pe pagina oficială de Facebook. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!