Cristiano Ronaldo s-a ASCUNS ca sa scape de acuzatiile de viol. Dezvaluiri INCREDIBILE: portughezul, vanat de americani!

Cristiano Ronaldo s-a ASCUNS ca sa scape de acuzatiile de viol. Dezvaluiri INCREDIBILE: portughezul, vanat de americani!

Cristiano Ronaldo nu scapa de acuzatiile de viol din SUA. 

Cristiano Ronaldo va fi chemat la audieri in SUA, dupa ce avocatii americancei Kathryn Mayorga i-au gasit adresa din Torino pentru a-i trimite citatia, scrie Daily Mirror. Ronaldo s-a ascuns bine in Italia, iar avocatii au avut nevoie de luni bune pentru a dat de portughez!

In acest timp, nici avocatii lui Ronaldo nu au stat degeaba si au facut eforturi pentru a opri procesul si au refuzat in mai multe randuri sa prezinte adresa clientului lor.

 

Ronaldo si-a scuns adresa in acte!

"Documentele sunt goale cand cauti orice despre Ronaldo. Actele proprietatilor au fost sterse", sustine omul angajat de Mayorga sa dea de Ronaldo.

Kathryn Mayorga, acum 35 de ani, sustine ca Ronaldo a violat-o intr-o camera de hotel din Las Vegas in urma cu 10 ani, dupa o petrecere.

Ronaldo a negat vehement acuzatiile.

Acum ca avocatii femeii au gasit adresa lui Ronaldo, transferat vara trecuta de la Real Madrid la Juventus, autoritatile din Torino vor fi anuntate sa-l instiinteze pe jucator ca trebuie sa se prezinte la audieri in SUA. Acolo, Ronaldo poate fi arestat si chiar condamnat la inchisoare pe viata, daca va fi gasit vinovat de judecatori. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Șeful serviciului secret al MAI din Suceava a fost reținut de procurorii DNA
BRAT

Modifică setările cookies