"Are fizicul lui Cristiano Ronaldo, picioarele lui!" FCSB tocmai a renuntat la el dupa ce a marcat golul carierei!

"Are fizicul lui Cristiano Ronaldo, picioarele lui!" FCSB tocmai a renuntat la el dupa ce a marcat golul carierei!

Stelistii s-au despartit de 4 fotbalisti dupa finalul campionatului.

Rusescu, Matei si Stoian si-au reziliat contractele, in timp ce lui Teixeira i s-a terminat acordul cu clubul. Portughezul de 38 de ani nu va mai continua cu FCSB, desi tocmai a marcat un gol fabulos in derby-ul din ultima etapa contra CFR-ului. Teixeira a fost unul dintre cei mai apreciati jucatori de catre suporteri in perioada petrecuta la echipa lui Becali. Nu doar fanii l-au placut. Antrenorii, colegii si sefii n-au ratat nici ei niciun prilej pentru a-l evidentia.

Directorul sportiv Mihai Stoica spune ca Teixeira e unul dintre fotbalistii cu cea mai buna pregatire fizica din campionat. Il compara chiar cu portughezul Ronaldo.

"Teixeira e foarte puternic, chiar daca n-are o statura impresionanta. S-a vazut si cu CFR Cluj. Cand punea piciorul, ramanea mingea la el de fiecare data. Are fizicul lui Cristiano Ronaldo, picioarele lui Ronaldo!", a spus MM la Digisport.

Stelistii vor incerca sa-i suplineasca absenta cu Darius Olaru. "Seamana foarte mult cu Teixeira, cauta jocul, nu se ascunde. Nu se va speria de Steaua", crede MM.

Adi Mutu vine la Ora Exacta in Sport! Marti, 10:45, in direct la PRO X si pe Facebook Sport.ro!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT