Chivu folosit ca arma in dosarul anti-Mourinho! Vezi de ce joaca slab capitanul nationalei:

Marti 15 Decembrie 2009, 10:00
Chivu folosit ca arma in dosarul anti-Mourinho! Vezi de ce joaca slab capitanul nationalei:

Federatia Italiana de Fotbal a decis sa deschida o ancheta in cazul lui Jose Mourinho, care ar fi insultat un jurnalist dupa meciul cu Atalanta, din campionatul Italiei.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Portughezul, care are relatii tot mai incordate cu presa, l-ar fi insultat copios pe Andrea Ramazzotti, jurnalist la cotidianul sportiv Corriere dello Sport, furios ca ziaristul a patruns in zona in care doar televiziunea clubului, Inter Channel, putea sa-si desfasoare activitatea.

Conform Corriere dello Sport, jurnalistul primise permisiunea de a-i asculta pe jucatorii de la Inter din partea responsabilului de comunicare de la clubul lombard.

ProSport / In Italia a mai aparut o ipoteza soc: Chivu joaca slab din cauza durerilor la umar! Chivu joaca accidentat din devotament pentru echipa, scrie presa din Italia. Iar jurnalistii de la Corriere dello Sport si Gazzetta dello Sport au cerut pararea unui specialist, care a confirmat faptul ca miscarile lui Chivu de pe teren arata o suferinta la umar.

Jose Mourinho este tot mai aproape de a se desparti de Inter si negociaza desfacerea contractului pe cale amiabila incepand din vara.
 

Reacția lui Toader, după ce Lazăr și-a depus candidatura pentru șefia Parchetului General
BRAT