FAZA ZILEI! VIDEO: Imagini socante in Italia! Berlusconi, lovit in fata si umplut de sange!

Autor: Sport.ro
Luni 14 Decembrie 2009, 19:00

Presedintele lui AC Milan, Silvio Berlsconi a fost atacat duminica de un tanar, in timp ce sustinea un discurs in Piata Domului din Milano.

Martori citati de agentia italiana au afirmat ca premierul italian a cazut dupa ce a fost lovit, fiind imediat transportat la bordul unei masini. Conform ANSA, barbatul a fost arestat si transferat la sediul politiei.

Un martor a declarat, pentru postul TV de stiri Sky TG-24, ca barbatul l-a lovit in obraz pe Berlusconi, iar acesta avea buzele insangerate.Ministrul Apararii, Iganzio La Russa, care se afla in apropierea lui Berlusconi, a afirmat ca premierul sangera in zona buzelor si a nasului.

La inceputul mitingului electoral, Berlusconi fusese huiduit de un grup de persoane, care i-au strigat ca este un "bufon". El le-a raspuns contestatarilor, afirmand de mai multe ori ca ar trebui sa le fie rusine.
Ulterior, a avut loc o altercatie intre protestatari si membrii serviciului de ordine, ceea ce a determinat interventia politiei. Pentru moment, nu este clar daca agresorul facea parte dintre contestatari.

Silvio Berlusconi a mai fost victima unei agresiuni similare cu cativa ani in urma, la Roma, unde un tanar l-a lovit cu trepiedul aparatului foto.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
CSM îşi alege azi o nouă conducere. Ce rol ar putea juca preşedintele Iohannis
BRAT