Când ar putea reveni Zlatan Ibrahimovic la AC Milan. Dezvăluirea lui Stefano Pioli

AC Milan Serie A Stefano Pioli Zlatan Ibrahimovic Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 20:36
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 20:36

Suedezul nu a evoluat în niciun meci din acest sezon din cauza unei accidentări.

Superstarul s-a accidentat în februarie 2022 la genunchi, iar de atunci s-a aflat într-un plin proces de recuperare. Specialiștii spuneau că în februarie 2023, Zlatan Ibrahimovic s-ar putea reîntoarce pe suprafața de teren.

Când ar putea reveni Zlatan Ibrahimovic la AC Milan. Dezvăluirea antrenorului de pe San Siro

Iar Stefano Pioli, întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă revenirea lui Zlatan Ibrahimovic este aproape, nu a stat pe gânduri și a evidențiat că suedezul ar putea evolua chiar în meciul de duminică cu Atalanta.

„Ar putea (n.r. să joace cu Atalanta). Știți că a muncit din greu și a suferit mult să fie din nou disponibil. Acum chiar e disponibil și e gata să joace”, a spus Stefano Pioli, citat de Tuttomercatoweb.

Zlatan Ibrahimovic vrea să rămână la Milano

Zlatan Ibrahimovic nu a anunțat oficial dacă-și va prelungi contractul cu AC Milan și din iunie 2023. Cu toate acestea, superstarul a precizat că va continua să locuiască în Milano.

„Îmi place Milano și sunt fericit aici. Este a doua mea casă. Așa că aș putea rămâne să locuiesc aici după retragerea din fotbal”, a spus Zlatan, pentru RAI 1, la finalul lui decembrie 2022. 


De-a lungul carierei, Zlatan Ibrahimovic a evoluat pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United, LA Galaxy. Pentru naționala Suediei a bifat 121 de prezențe și a marcat 62 de goluri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!