VIDEO Zlatan Ibrahimovic, antrenament spartan în Miami! Imagini incredibile cu superstarul lui AC Milan

Zlatan Ibrahimovic AC Milan Miami Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 22:30
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 12:45

Zlatan Ibrahimovic se pregătește intens pentru revenirea pe teren.

Zlatan Ibrahimovic (41 ani) nu a jucat în acest sezon pentru AC Milan. Superstarul s-a accidentat în februarie 2022 la genunchi, iar de atunci se într-un în plin proces de recuperare. Tot mai multe surse susțin că Zlatan Ibrahimovic va fi apt de joc pentru echipa de pe San Siro în februarie 2023.

Zlatan Ibrahimovic muncește până la epuizare și în vacanță

Până atunci, superstarul suedez nu pierde vremea. Atacantul a fost surprins pe o plajă din Miami, Florida, când se relaxa alături de familie și prieteni. Tot de acolo a postat și un videoclip pe contul oficial de Intagram, în care le arată urmăritorilor că muncește până la epuizare până și în vacanță.

Zlatan Ibrahimovic vrea să rămână la Milano 

Zlatan Ibrahimovic nu a anunțat oficial dacă-și va prelungi contractul cu AC Milan și din iunie 2023. Cu toate acestea, superstarul a precizat că va continua să locuiască în Milano.

„Îmi place Milano și sunt fericit aici. Este a doua mea casă. Așa că aș putea rămâne să locuiesc aici după retragerea din fotbal”, a spus Zlatan, pentru RAI 1, la finalul lui decembrie 2022. 

De-a lungul carierei, Zlatan Ibrahimovic a evoluat pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United, LA Galaxy. Pentru naționala Suediei a bifat 121 de prezențe și a marcat 62 de goluri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!