BOMBA ZILEI! Cristiano Ronaldo s-a insurat! O revista din Italia a facut marele anunt: evenimentul a avut loc pe ascuns! "Stiam de acest pas"

BOMBA ZILEI! Cristiano Ronaldo s-a insurat! O revista din Italia a facut marele anunt: evenimentul a avut loc pe ascuns! "Stiam de acest pas"

Cristiano Ronaldo s-ar fi casatorit in mare secret cu Georgina, in Maroc.

Stirea zilei vine din Italia, unde revista "Novella 2000", citata de Gazzetta dello Sport, a facut un anunt surprinzator. Cristiano Ronaldo s-a insurat cu Georgina Rodriguez in Maroc. Ceremonia a fost organizata in mare secret si sursa citata sustine ca Ronaldo a fost presat de mama sa pentru a face acest pas.

Conform sursei citate, o persoana apropiata lui Cristiano Ronaldo a lasat sa se inteleaga ca informatia este corecta:

"Stiam de acest pas inca de vara trecuta, pentru ca atunci a mers la Madeira pentru a se intalni cu avocatii sai si le-a cerut sa inceapa sa o proteje si pe Georgina. Inainte toate bunurile erau adinistrate de mama sa, dar din acea zi unele prevederi s-au schimbat, iar Georgina a primit mai multe drepturi."

"O sa ne casatorimm intr-o zi, cu siguranta. Este visul mamei mele, deci intr-o zi, de ce nu?", spunea Ronaldo in urma cu cateva luni la ITV, intr-un interviu acordat lui Piers Morgan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Biden l-a sunat pe președintele palestinian Abbas: Hamas trebuie să înceteze tirurile cu rachete
BRAT
Modifică setările cookies