Blestemul continuă pentru Paul Pogba! Abia revenit la antrenamentele lui Juventus, s-a accidentat din nou

Paul Pogba Juventus Torino Massimiliano Allegri Italia Paul Pogba
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 21:49
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 21:49

Paul Pogba a devenit indisponibil pentru meciul cu Lazio, din sferturile Cupei Italiei.

Operat la genunchi în septembrie 2022, Paul Pogba (29 ani), care nu a jucat în niciun meci pentru Juventus, de la revenirea din vara trecută. Ar fi trebuit să-și facă apariția pe gazon la sfârșitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie, chiar înainte de turneul final, însă campionul mondial din 2018 a suferit o nouă accidentare. A avut o nouă problemă medicală la coapsă care l-a făcut să rateze Campionatul Mondial din Qatar. 

Paul Pogba, indisponibil din nou 

Pe 29 ianuarie, la înfrângerea cu Monza, 0-2, din etapa cu numărul 20, mijlocașul francez și-a făcut apariția pe banca de rezerve, fără a fi utilizat nici măcar un minut de Massimiliano Allegri (55 ani).Așteptat pe teren în partida cu Lazio, din sferturile Cupei Italiei, antrenorul lui Juventus a anunțat la conferința de presă că Paul Pogba a acuzat dureri la mușchii flexori și că nu se va putea baza pe serviciile sale. 

„Din păcate, când un jucător nu a avut activitate pentru mai multe luni, durerile apar atunci când crește intensitatea antrenamentelor”, a spus  Massimilioano Allegri, la conferința de presă premergătoare meciului.

Paul Pogba a jucat ultimul meci în aprilie 2022, când evolua pentru Manchester United. În această perioadă, Juventus are nevoie de serviciile sale mai mult ca oricând. Depunctată cu 15 puncte din cauza presupuselor fraude fiscale din ultimii 4 ani, „Bătrâna Doamnă” ocupă locul 13 în Serie A, cu 23 de puncte după 20 de etape și este departe de poziția a patra, ultima care duce automat în grupele UEFA Champions League, pe care se află în prezent Atalanta, cu 38 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!