Ante Vukusic FCSB Italia

Aruncat de FCSB, foarte bun pentru alții. Cum a fost prezentat "Diamantul din Sinj"

După ce a eșuat la FCSB, Ante Vukusic a reușit în sfârșit să își găsească in nou club.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 14:12
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 14:47

Atacantul de 30 de ani a semnat cu ACR Messina, din Serie C. În vestiar se va întâlni cu Iulius Marginean, mijlocas de 20 de ani împrumutat de Sassuolo la această echipă.

Christian Argurio, directorul sportiv al echipei, este cel ce a insistat pentru transferul lui Vukusic. El a vorbit cu presa din Italia despre transferul atacantului croat.

  • Ante Vukusic a semnat în Italia! Ce echipă a decis să îl transfere

Unde va juca Vukusic, "Diamantul din Sinj"

 

"Vukusic este supranumit ”Diamantul din Sinj”, oraşul său natal. Căutam acest tip de atacant, şi pentru stilul în care joacă echipa noastră, şi pentru ceea ce îşi dorea antrenorul nostru. Un vârf care poate fi un excelent finalizator, atât cu piciorul, cât şi cu capul. Este un oportunist. La Hajduk a marcat 42 de goluri în meciurile oficiale şi Pescara a plătit 4 milioane de euro pentru a-l aduce în Serie A.

La Split a fost ”bombardierul”, ”diamantul”, în Italia a vrut să continue pe aceeşi linie, dar a trebuit să lupte cu ceilalţi atacanţi pentru un post de titular şi nu s-a simţit în largul său. A făcut nişte alegeri greşite de-a lungul anilor, nu s-a simţit foarte bine în anumite contexte, deoarece croaţii au o mentalitate diferită de a noastră şi trebuie să fie răsfăţaţi.

A mers prin alte ţări care n-au fost un stimulent pentru el, până când a ajuns în Slovenia, lângă casa sa, iar la Ljubljana a fost golgheter în 2019-2020. În România, la FCSB, nu a avut relaţii excelente cu conducerea clubului şi a fost îndepărtat de la echipă", a declarat Christian Argurio, citat de messinasportiva.it.

Haiduk Split, Pescara, Lausanne-Sport, Beveren, Furth, Tosno, Olimpia Grugz, Krsko și NK Olimpija sunt, pe lângă FCSB, celelalte echipe din cariera lui.

Modifică setările cookies