Advertoriale

Moment important pentru iubitorii de fotbal: s-a lansat SuporteRO, prima și singura marcă proprie din Europa dedicată suporterilor

Prima marcă proprie din Europa dedicata suporterilor și realizată în parteneriat cu Federația Română de Fotbal (FRF)

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 14:00
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 14:12

În spatele pasiunii, curajului și talentului jucătorilor români, trăiește o galerie cu inimă mare. 

Atât de mare, încât PENNY împreună cu Federația Română de Fotbal i-au dedicat o marcă proprie de produse, sub denumirea SuporteRO

Brandul este un omagiu adus atât suporterilor, cât și jucătorilor de fotbal de toate vârstele, fie ei amatori sau profesioniști.

Odată cu acest nou brand a fost lansat și  spotul TV „Fotbalul ne unește”, care îl are în prim-plan pe Cabral. Povestea sa emoționantă spune multe despre puterea fotbalului de a ne aduce împreună, indiferent de cât suntem de diferiți.  

 Lansarea brandului este un moment care certifică dedicarea și respectul PENNY și FRF față de valorile fotbalului, cel mai îndrăgit sport din România.

Sortimentul preferat al tricolorilor

Potrivită pentru meciurile în care susții cât te țin plămânii echipa favorită, alături de prieteni, gama 

cuprinde în acest moment băuturi nealcoolice (ape cu vitamine, băuturi izotonice, băutură energizantă) și o mare varietate de snackuri (migdale, alune, caju, fistic, arahide în diverse tipuri de crustă etc.).  

Și pentru că încă ne bucurăm de sezonul grătarelor și al serilor plăcute petrecute în aer liber, oferta dedicată iubitorilor de fotbal este îmbogățită și cu șapte specialități din carne proaspătă pentru grătar și două marinade, produse dezvoltate sub marca proprie Meșterul Măcelar. Dacă te-am făcut curios, e bine să știi că toate aceste produse se pot găsi deja în magazinele PENNY din țară.

Energie cât o galerie

Ambalajul produselor SuporteRO este unul cu adevărat special, punând în prim plan atât profilurile suporterilor, cât și stadionul, care transmit energia și determinarea cu care susținem Echipa Naționala la fiecare meci. Iar dorința și dedicarea de a le oferi suporterilor încă un motiv să se bucure de fotbal împreună se regăsește mai ales în sloganul „Energie cât o galerie”.

Povestea SuporteRO este abia la început, pentru că până la finalul anului, brandul va cuprinde 70 de produse și va acoperi multe alte categorii, cum ar fi: accesorii pentru fani, produse pentru petreceri în aer liber și echipamente sportive, etc.  

Fotbalul ne unește

PENNY România face parte din familia fotbalului românesc încă din 2015, când a început parteneriatul cu FRF. Șase ani mai târziu, angajamentul și dăruirea pentru acest sport se mențin mai puternice ca niciodată. Este pentru prima dată când ambele reprezentative, seniori și U21, au un sponsor principal, prilej excelent de a veni în întâmpinarea suporterilor pasionați, cu o gamă de produse alimentare și non-alimentare cu însemnele tricolorilor. 

Pentru că fotbalul ne unește și nu ține cont de diferențe, PENNY va continua să susțină toate reprezentativele României. 

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 286 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.300 de angajați.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!