Sporturi

Se anunță revoluție în Giulești după ce Vali Ionescu-Caciureac a fost demisă! Mesajul transmis de suporteri

Suporterii rapidiști fac scut în jurul fostei mari campioane Vali Ionescu-Caciureac și cer ca demisia acesteia să fie anulat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 13:28
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 13:47

Vali Ionescu Caciureac (61 de ani) a fost demisă de la conducerea CS Rapid, iar în locul acestea a fost numit Costin Mircea Zamfir, consilier al ministrului Transporturilor,

Vali Ionescu, demisă de la conducerea CS Rapid

 

„Alături de Vali Ionescu Caciureac! Cătălin Drulă (îl găsiți în DEX la definiția nimicului) a încercat să umilească și să indepărteze o legendă incomparabilă a clubului Rapid București: Vali Ionescu Caciureac. Costin Zamfir (nimeni de nicăieri) a fost desemnat noul președinte al clubului de cel menționat mai sus.

Vali Caciureac este sinonimul perfmormanței și seriozității în sportul românesc și merită respectată. Și-a dedicat viața culorilor alb-vișinii atât ca sportivă, obținând numeroase premii naționale și internaționale, dar și ca președinte, gestionând corespunzător cele mai dificile momente din istoria sportului giuleștean.

Menționăm că în sezonul actual CS Rapid București se aliniază în primele ligi naționale la toate sporturile de echipă unde secțiile sunt active.

Acesta este rezultatul unor proiecte pentru care s-au făcut nenumărate sacrificii și roadele muncii eficiente. Adăugăm aici că deși echipa de fotbal este desprinsă de Clubul Sportiv, doamna Caciureac a fost mereu alături de FC Rapid 1923, fiind împreună cu noi încă din diviziile de amatori până în prezent. A reprezentat cheia unei comunicări și relații excelente între FC Rapid și CS Rapid.

Vali Caciureac înseamnă Rapid și trebuie să RĂMÂNĂ președintele clubului, orice alt scenariu va fi urmat de proteste vehemente și acțiuni menite să îndepărteze slugile impuse de clasa politică. Aici e Rapid!”, anunță Peluza Nord.

Vali Ionescu-Caciureac a fost o atletă română, care a concurat în proba de sărituri în lungime. Aceasta a fost medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de vară din 1984, de la Los Angeles. Mai are în palmares o medalie de aur la Campionatul European, care s-a disputat la Atena, în 1982.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies