Sergej Milinkovic-Savic Claudio Lotito Lazio Italia

Anunțul care îi va speria pe granzii Europei: ”Valorează 120 de milioane de euro. Prețul va crește”

Claudio Lotito, președintele lui Lazio, a oferit ultimele detalii despre situația lui Sergej Milinkovic-Savic (27 de ani), dorit de mai multe cluburi importante din Europa, printre care și rivala Juventus.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 16:25
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 16:25

S-a zvonit că bianconerii vor începe ”ofensiva” încă din iarnă pentru a-l transfera pe mijlocașul sârb, care va intra, în vară, în ultimul an de contract cu Lazio. Pentru gruparea din capitala Italiei ar putea fi o șansă bună pentru a-l vinde și a obține o sumă generoasă în schimbul său.

Lazio i-a fixat prețul lui Milinkovic-Savic

Lotito este încrezător că Milinkovic-Savic nu va pleca și i-a fixat prețul: 120 de milioane de euro, sumă care ar putea să crească, lasă de înțeles omul care conduce destinele clubului biancocelest.

  • Sergej Milinkovic-Savic

”Nu-l vând pe Milinkovic-Savic și o să-i ofer o prelungire a contractului. El valorează 120 de milioane de euro și, cu fiecare lună care trece, prețul va crește”, a spus oficialul lui Lazio.

Milinkovic-Savic este unul dintre cei mai eficienți jucători ai lui Lazio în acest sezon. În 15 partide, colegul lui Ștefan Radu a oferit șapte pase de gol și a marcat de patru ori, în toate competițiile. 

  • Site-urile de specialitate îl evaluează pe Milinkovic-Savic la 60 de milioane de euro.

Sârbul cu cetățenie spaniolă joacă la Lazio din 2015, an în care gruparea italiană a plătit 12 milioane de euro pentru a-l tansfera de la Genk, din Belgia. Mijlocașul a mai jucat și pentru sârbii de la Vojvodina, prima echipă de seniori din cariera sa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies