juventus Premier League weston mckennie Italia

Americanul de la Juventus care a făcut furori la Mondial ar putea ajunge în Premier League! Cu ce echipă și-a dat deja acordul

„Bătrâna Doamnă” se află în acest moment pe locul 10 în Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 22:45
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 22:45

Juventus a fost depunctată cu 15 puncte pentru fraudă contabilă, iar clubul din Torino riscă și retrogradarea - MAI MULTE DETALII AICI.

Americanul de la Juventus care a făcut furori la Mondial ar putea ajunge în Premier League! Cu ce echipă și-a dat deja acordul

Cu toate acestea, Juventus pare că vrea să facă loc în lot, iar jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, a anunțat pe rețelele social media că „Bătrâna Doamnă” se află în strânsă legătură cu formația din Premier League, Leeds, pentru cedarea lui Weston McKennie, după ce jucătorul și-a dat acordul pentru o mutare la clubul respectiv.

Fotbalistul legitimat la Juventus a participat pentru Statele Unite ale Americii la Campionatul Mondial din Qatar, ediția 2022, câștigată în cele din urmă de Argentina lui Lionel Messi. McKennie fusese eliminat încă din optimi de Țările de Jos, scor 1-3.

Cotat la 21 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, McKennie ar putea face parteneriat în compartimentul median la Leeds cu Adams sau Roca, jucătorii pe care antrenorul Jesse Marsch îi folosește cel mai mult în fața defensivei.

Decizia lui Max Allegri după ce Juventus a fost depunctată cu 15 puncte

În ciuda tuturor evenimentelor care s-au întâmplat în ultimul timp la Juventus, cum ar fi momentul în care toată conducerea clubului a demisionat, Allegri vrea să rămână la echipă și după depunctare.

„Sunt antrenorul lui Juventus și voi rămâne antrenorul lui Juventus. Doar dacă nu mă dau afară. În timpuri grele trebuie să fii bun, să iei responsabilitate. Când lucrurile merg bine, suntem toți buni.

Nu sunt în stare să analizez severitatea celor 15 puncte depunctate. Singurul lucru este ăsta: trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat ieri”, a spus, printre altele, Max Allegri, potrivit GOAL.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!