Fanii i-au pregătit o supercoregrafie lui Cristiano Ronaldo, iar starul portughez a ratat incredibil din doi metri în Supercupă

Cristiano Ronaldo Al-Ittihad - Al Nassr Arabia Saudita Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 22:08
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 22:49

Al-Ittihad - Al Nassr s-a terminat 3-1, iar Cristiano Ronaldo a fost eliminat din Supercupa Arabiei Saudite încă din semifinale.

Cristiano Ronaldo a fost integralist în al doilea meci ca titular pentru formația la care încasează nu mai puțin de 200 milioane de euro pe an!

Fanii i-au pregătit o supercoregrafie lui Cristiano Ronaldo, iar starul portughez a ratat incredibil din doi metri în Supercupă

Suporterii lui Al Nassr i-au pregătit o supercoregrafie lui Cristiano Ronaldo înainte de startul oficial al meciului.

Însă, starul portughez nu a impresionat pe parcursul partidei. Mai mult, în minutul 43, Cristiano Ronaldo a ratat incredibil din câțiva metri, în urma unei centrări care i-a venit perfect pe țeastă.

Detaliile celui mai mare contract din istoria fotbalului! Cât poate încasa Cristiano Ronaldo pe secundă de la Al Nassr

Superstarul portughez a ales o destinație 'exotică' după despărțirea de Manchester United, care a avut loc în urmă cu o lună. Cristiano Ronaldo a plecat de la „diavolii roșii” după un start de sezon slab, punând capăt aventurii sale pe Old Trafford cu un interviu în care îi critica pe cei din conducere și pe antrenor. 

Al Nassr a anunțat oficial transferul lui Ronaldo în cursul serii de vineri, iar odată cu mutarea în Arabia Saudită, atacantul lusitan urmează a deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie. Salariul portughezului ar ajunge la 200 de milioane de euro, după informațiile presei internaționale. 

Astfel, Cristiano Ronaldo va încasa o avere pe fiecare zi petrecută în tricoul lui Al Nassr. Salariul său, fracționat, atinge niște sume fabuloase. 

  • €200,000,000 pe an
  • €16,666,666 pe lună
  • €3,846,153 pe săptămână
  • €547,945 pe zi 
  • €22,831 pe oră 
  • €380 pe minut
  • €6.34 pe secundă
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!