AC Milan se implica in lupta cu epidemia de coronavirus! "In viata sunt lucruri mai importante decat fotbalul!" Ce masura a luat clubul

AC Milan coronavirus Italia AC Milan se implica in lupta cu epidemia de coronavirus! "In viata sunt lucruri mai importante decat fotbalul!" Ce masura a luat clubul
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Martie 2020, 09:58
Data actualizarii: Marti 10 Martie 2020, 10:06

Oficialii echipei au facut un gest impresionant.

Oficialii clubului AC Milan au hotarat sa doneze 250 000 de euro agentiei regionale de urgenta sanitara din Lombardia pentru lupta impotriva epidemiei de coronavirus. Banii vor ajuta la sustinerea persoanelor afectate de COVID-19.

Presedintele formatiei italiene a oferit un comunicat pe site-ul oficial al clublui:
"In viata sunt lucruri mai importante decat fotbalul. Sanatatea si siguranta apropiatilor nostri este o prioritate absoluta. Milan este mai mult decat un club de fotbal. Este o comunitate unde avem grija unii de altii, o comunitate care reprezinta orasul Milano in lumea intreaga", a spus Gazidis.

AC Milan a decis si sa inapoieze banii suporterilor care si-au achizitionat bilete la meciul cu Genoa, jucat fara spectatori, dar si fanilor care au abonamente pentru sezonul curent de Serie A.

In Italia au fost inregistrate pana acum peste 9000 de cazuri de infectii cu coronavirus si 463 de decese.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!