A venit Ronaldo, pleaca Dybala? Prima oferta primita de argentinian: Juventus e OBLIGATA sa vanda

A venit Ronaldo, pleaca Dybala? Prima oferta primita de argentinian: Juventus e OBLIGATA sa vanda

Transferul verii in Europa s-a realizat. Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus.

Chiar daca italienii si-au scos cele 100 de milioane de euro investite in aducerea portughezului de la Real Madrid in doar cateva ore de la anuntul oficial al mutarii, Juventus este in continuare obligata sa vanda jucatori in valoare de 100 de milioane. Pentru a respecta regula fair-play-ului financiar.

Presa engleza noteaza ca Sturaro si Dybala au fost primii jucatori ai lui Juventus care au primit oferte imediat dupa ce mutarea lui Ronaldo a devenit oficiala. Sturaro este dorit de Newcastlesi Wolwerhampton, in timp ce starul argentinian este pe lista lui Liverpool.

Potrivit presei engleze, care citeaza surse din Argentina, Liverpool este pregatita sa ofere 90 de milioane de euro pentru Dybala. Conform jurnalistilor argentinieni, Dybala a fost nemultumit de faptul ca oamenii din conducerea lui Juventus nu l-au informat in mod oficial despre interesul real pentru Cristiano Ronaldo, fapt ce ar constitui un motiv in plus pentru plecarea argentinianului.

Higuain este si el trecut pe lista posibilelor plecari. Este dorit de Chelsea. Indiferent de jucatorul la care va renunta, Juventus este obligata sa cedeze unul dintre fotbalistii importanti pentru a respecta regula fair-play-ului financiar, mai noteaza englezii.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Numărul deceselor provocate de coronavirus crește în ritm alarmant. Sunt 1.600 de cazuri în toată lumea
BRAT