Fotbal extern

Cristiano Ronaldo, asteptat cu bratele deschise la Torino: "Abia astept sa lucrez din nou cu tine"! Mesajul unui jucator al lui Juventus

Cristiano Ronaldo s-a transferat oficial la Juventus Torino. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iulie 2018, 19:32
Data actualizarii: Marti 10 Iulie 2018, 19:37

Dupa ce transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus a fost anuntat oficial, mesajele pentru starul portughez au inceput sa curga pe retelele de sociaizare. 

Unul dintre fotbalistii bucurosi de transferul lui Ronaldo la echipa din Torino este Sami Khedira. Jucatorul nationalei Germaniei, fost fotbalist la Real Madrid si actual mijlocas la Juventus se declara bucuros de vestea primita si abia asteapta sa joace din nou alaturi de fostul sau coleg. 

"Bine ai venit la Torino, Cristiano! Am petrecut momente frumoase impreuna la Madrid, abia astept sa lucrez din nou cu tine! Astazi este o zi speciala pentru Juventus!", a scris Sami Khedira pe Twitter. 

Real Madrid a anuntat oficial ca si-a dat acordul pentru plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino! "Real Madrid informeaza ca, avand in vedere dorinta si cererea facuta de Cristiano Ronaldo, a acceptat ca acesta sa fie transferat la Juventus Torino! Vrem sa-i multumim unui jucator care a dovedit ca este cel mai bun din lume si care a marcat una dintre cele mai frumoase perioade din istoria clubului si a fotbalului", este comunicatul celor de la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo va semna un contract pe 4 ani cu Juventus, in valoare de 30 de milioane de euro pe sezon!

Modifică setările cookies