tatarusanu AC Milan Ciprian Tatarusanu Serie A Serie B Italia A venit momentul lui?! Ciprian Tătărușanu, optimist înaintea noului sezon. Ce spune de românii din fotbalul italian

A venit momentul lui?! Ciprian Tătărușanu, optimist înaintea noului sezon. Ce spune de românii din fotbalul italian

Portarul român ar putea profita de plecarea lui Gianluigi Donnarumma.

Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 14 August 2021, 18:30
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 18:33

Experimentatul portar al celor de la AC Milan ar putea să fie varianta numărul 1 pentru Stefano Pioli în startul noii stagiuni, cel puțin până când Mike Maignan, goalkeeper-ul adus ca înlocuitor pentru Donnarumma, să se adapteze cu adevărat în Italia.

"Probabil va fi cel mai echilibrat sezon din ultimii ani! Atât noi, AC Milan, cât şi Inter, am demonstrat în sezonul precedent că putem să luptăm de la egal la egal cu Juventus. Cât despre mine, vreau să ajut cât mai mult echipa atunci când antrenorul apelează la mine, fireşte.

  • A venit momentul lui?! Ciprian Tătărușanu, optimist înaintea noului sezon. Ce spune de românii din fotbalul italian

Am o relaţie bună cu Donnarumma în continuare şi poate o relaţie chiar mai apropiată cu Maignan, pentru că vorbesc franceza şi îl ajut să se integreze cât mai repede. La antrenamente dau totul întotdeauna, mă pregătesc la nivel maxim, iar de aici încolo rămâne decizia antrenorului", a spus Ciprian Tătăruşanu, potrivit Playsport.

Laude pentru românii din Italia

 

"Abordarea generală este că suntem profesionişti serioşi. E suficient să ne gândim la faptul că Radu este cel mai bun exemplu de seriozitate. Pe Nede îl cunosc bine, am jucat şi câteva meciuri împreună. E un fotbalist serios şi puternic. Cred că se va adapta foarte uşor stilului italian! Man şi Mihăilă au fost printre puţinii de la Parma care au avut evoluţii la un nivel înalt, chiar dacă echipa lor a retrogradat până la urmă. Faptul că sunt oameni de bază în echipa care acum vrea să atace promovarea în Serie A e o confirmare în plus", a mai spus portarul celor de la AC Milan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!