AC Milan Ciprian Tatarusanu Gianluigi Donnarumma Serie A ultras Italia

Fanii lui AC Milan s-au saturat si nu-l mai vor pe Donnarumma in poarta! Tatarusanu, cerut titular dupa ce italianul refuza sa-si prelungeasca contractul

Contractul lui Donnarumma cu Milan expira la finalul acestui sezon.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 02 Mai 2021, 13:49
Data actualizarii: Duminica 02 Mai 2021, 14:10

Problemele pe care le intampina Milanul in negocierea noului contract cu portarul italian nu sunt noi, ele dateaza inca din iarna, atunci cand agentul fotbalistului, Mino Raiola, si-a facut intentiile clare si a anuntat ca are o multime de variante in cazul in care clubul nu ii va satisface pretentiile jucatorului sau.

Fanii nu au ramas impasibili, iar un grup de ultrasi s-a dus la Milanello, baza de antrenament a echipei, si au dorit sa discute cu portarul, care, initial a refuzat, insa, in cele din urma a vorbit cu acestia. Sky Sports scrie ca au fost aruncate "vorbe grele", iar ultrasii i-au cerut lui Donnarumma sa nu intre pe teren in urmatorul meci al lui AC Milan, cel cu Juventus, in cazul in care portarul nu isi va prelungi contractul.

  • Fanii lui AC Milan s-au saturat si nu-l mai vor pe Donnarumma in poarta! Tatarusanu, cerut titular, dupa ce italianul refuza sa-si prelungeasca contractul

Gestul fanilor vine dupa ce presa din Italia a scris despre interesul rivalei Juventus pentru Donnarumma. Potrivit Corriere dello Sport, "Batrana Doamna" i-a facut o oferta de 10 milioane de euro anual portarului, mult peste cele 6 milioane pe care le castiga in acest moment, dar si cu doua milioane mai mult decat sunt pregatiti cei de la AC Milan sa-i ofere portarului pentru a-si prelungi intelegerea scadenta in aceasta vara.

De o eventuala absenta a lui Donnarumma din lotul lui AC Milan ar putea profita Ciprian Tatarusanu, a doua varianta de goalkeeper a lui AC Milan. Romanul a fost folosit in doar cinci partide in acest sezon - doua in Europa League, doua in Cupa Italiei si una in Serie A. Totusi, sursa citata scrie ca dorinta ultrasilor nu are sanse de reusita: "Nu va fi niciodata acceptata o astfel de solicitare nici de catre club, nici de catre jucator".

Modifică setările cookies