Tatarusanu, bucuros dupa ce Milan e vicecampioana Italiei! Cum a sarbatorit calificarea in Champions League

Ciprian Tatarusanu AC Milan Champions League Stranieri Tatarusanu, bucuros dupa ce Milan e vicecampioana Italiei! Cum a sarbatorit calificarea in Champions League
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 24 Mai 2021, 21:20
Data actualizarii: Luni 24 Mai 2021, 21:33

AC Milan a ajuns in Champions League, dupa o pauza de 7 ani.

Milanezii au incheiat campionatul pe locul 2 si se pregatesc de revenirea la "masa bogatilor". Gazetta dello Sport a titrat "Diavolul merge in paradis", dupa finalul sezonului din Serie A.

Ciprian Tatarusanu, rezerva lui Donnarumma in acest sezon, a fost surprins extrem de fericit la finalul ultimului meci din acest sezon. Cunoscut pentru maturitatea cu care gestioneaza momentele, atat pe cele de bucurie, cat si pe cele de tristete, Tatarusanu a fost fotografiat vizibil fericit de performanta echipei sale.

Donnarumma, gratis la Barcelona, din vara?


Portarul nu si-a prelungit intelegerea cu AC Milan, care expira peste doua luni. Potrivit AS, Mino Raiola il va propune la Barcelona.

Laporta ar fi incantat ca nu va trebui sa plateasca o suma de transfer pe Donnarumma. Situatia financiara in care se afla Barcelona nu ii permite sa arunce cu milioanele de euro. De altfel, cei doi jucatori cu care se presupune ca s-a inteles verbal, Eric Garcia si Kun Aguero, vor veni pe Camp Nou liberi de contract.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!