Handbal

Va fi CSM Bucuresti afectata dupa ce Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita? Clubul tocmai a primit de la Primarie 1 mil euro

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a fost retinut sambata noapte de DNA pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea bani. Vedeti toate detaliile despre acest subiect pe www.stirileprotv.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Septembrie 2015, 09:59
Data actualizarii: Duminica 06 Septembrie 2015, 10:07
Sorin Oprescu, retinut pentru 24 ore

Sorin Oprescu va fi prezentat astazi Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al DNA, in perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat si Sorin Oprescu, a infiintat in administratia locala din municipiul Bucuresti un sistem prin care operatorii economici care doreau sa primeasca contracte din partea institutiilor publice aflate in subordinea Primarului trebuiau sa remita o parte din profitul brut realizat din executia acelor contracte, cu titlul de mita, unor factori de decizie din cadrul aparatului.

DNA precizeaza ca, sambata, in baza unei intelegeri prealabile cu conducatorul unei institutii publice din subordinea sa si o persoana de incredere a primarului, Sorin Oprescu, a primit de la primul suma de 25.000 euro din totalul de 60.000 euro pretinsi de cei doi de la un numar de patru denuntatori, pentru edilul municipiului Bucuresti.

MAI MULTE AMANUNTE SI INFORMATII IN TIMP REAL VEDETI PE WWW.STIRILEPROTV.RO

1 mil euro pentru CSM Bucuresti

Vestea vine la 5 zile dupa ce Primaria Capitalei a decis alocarea a un milion de euro pentru CSM Bucuresti, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a introdus punctul pe ordinea de zi.

Oprescu a explicat ca acesti bani sunt necesari pentru participarea la cea mai importanta competitie intercluburi a echipei bucurestene.

CSM Bucuresti se va duela in grupa B a Ligii Campionilor cu detinatoarea trofeului, Buducnost Podgorica, IK Savehof si MKS Lublin.

CSM Bucuresti a facut si in acest an mai multe transferuri cu adevarat "galactice" pentru handbalul feminin, aducandu-le in Romania pe unele dintre cele mai importante jucatoare din Europa. Pe rand, nordicele Bella Gullden, Maria Fisker si Line Jorgensen au sosit la CSM, alaturandu-se astfel campioanelor mondiale Mayssa Pessoa, Ana Paula Rodrigues ori Deonise Fachinello.

Cu un lot despre care se spune ca e capabil sa se lupte pentru cucerirea celui mai important trofeu continental, CSM Bucuresti trebuie sa suporte, insa, si o serie de cheltuieli importante, motiv pentru care autoritatile locale au decis sa redirectioneze circa un milion de euro din fondul de rezerva al Consiliului General al Municipiului Bucuresti catre clubul sportiv.

Dupa retinerea lui Sorin Oprescu, o intrebare este ridicata: Va fi CSM Bucuresti afectata de aceasta situatie?

CITESTE SI

Modifică setările cookies