CSM Bucuresti Handbal Liga Campionilor Liga Campionilor la Handbal Feminin Handbal

Un leu pentru CeSeMeu | CSM Bucuresti primeste un milion de euro de la bugetul local pentru participarea in Liga Campionilor. Campioana Romaniei viseaza la trofeu

CSM Bucuresti, campioana Romaniei la handbal feminin si una dintre reprezentantele din Liga Campionilor, are in fata un sezon greu, in care vrea sa-si continue suprematia asupra Ligii Nationale, dar si sa cucereasca cel mai important trofeu continental.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Septembrie 2015, 10:34
Data actualizarii: Marti 01 Septembrie 2015, 10:59

CSM Bucuresti a facut si in acest an mai multe transferuri cu adevarat "galactice" pentru handbalul feminin, aducandu-le in Romania pe unele dintre cele mai importante jucatoare din Europa. Pe rand, nordicele Bella Gullden, Maria Fisker si Line Jorgensen au sosit la CSM, alaturandu-se astfel campioanelor mondiale Mayssa Pessoa, Ana Paula Rodrigues ori Deonise Fachinello.

Cu un lot despre care se spune ca e capabil sa se lupte pentru cucerirea celui mai important trofeu continental, CSM Bucuresti trebuie sa suporte, insa, si o serie de cheltuieli importante, motiv pentru care autoritatile locale au decis sa redirectioneze circa un milion de euro din fondul de rezerva al Consiliului General al Municipiului Bucuresti catre clubul sportiv.

Consiliul General al Bucurestiului a votat luni alocarea sumei de 4,3 milioane de lei, adica aproximativ un milion de euro, pentru CSM Bucuresti, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a introdus punctul pe ordinea de zi.

Oprescu a explicat ca acesti bani sunt necesari pentru participarea la cea mai importanta competitie intercluburi a echipei bucurestene.

CSM Bucuresti se va duela in grupa B a Ligii Campionilor cu detinatoarea trofeului, Buducnost Podgorica, IK Savehof si MKS Lublin.

Modifică setările cookies