Scuza penibilă găsită de fanii Rapidului după ce au înjurat-o pe Cristina Neagu! Cum și-au justificat comportamentul: „De unde până unde e bun național? Ea a început!”

Cristina Neagu liviu ungurean Rapid Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 18:11
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 18:21

Liderul galeriei Rapidului a vorbit despre momentul în care Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a României și de patru ori desemnată cea mai bună din lume, a fost înjurată. 

CSM București și Rapid s-au întâlnit în optimile de finală ale Cupei României, cu „tigroaicele” impunându-se, scor 31-24. Meciul spectaculos a fost „marcat” însă de comportamentul grobian al fanilor rapidiști, care au înjurat-o pe Cristina Neagu pe toată durata partidei, după fiecare gol marcat, așa cum s-a întâmplat și la întâlnirea din campionat de la Sala Polivalentă, încheiată tot cu victoria CSM-ului, scor 27-26.

Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, a comentat gesturile revoltătoare ale fanilor de la meciurile de handbal și injuriile aduse Cristinei Neagu. Cel cunoscut drept 'Bocciu' a oferit argumente conform cărora cea mai bună handbalistă română ar „merita” astfel de jigniri, motivând că jucătoarea ar fi provocat totul. 

Justificarea găsită de rapidiști după ce Cristina Neagu a fost înjurată 

Liderul din Giulești a punctat că „Neagu a început”, amenințând că momentele de jigniri la adresa jucătoarei se vor încheia doar dacă oficialii lui CSM nu vor mai apela la „tertipuri” împotriva Rapidului. Totodată, Liviu Ungurean a scuzat comportamentul grobian al fanilor punându-l pe seama declarațiilor făcute de Cristina Neagu la finalul sezonului trecut, când s-a revoltat după un meci cu HC Zalău, echipa lui Gheorghe Tadici. 

„De unde până unde este Cristina Neagu un bun naţional? Nu înţeleg această idee. A făcut ceva special la echipa naţională? A câştigat vreun titlu cu naţionala României şi nu ştiu eu? Tot ce a făcut a făcut pentru ea. Toate trofeele pe care le-a luat le-a luat pentru ea.

Da, este o foarte mare jucătoare, nu contest lucrul ăsta, dar niciodată galeriei Rapidului nu i se va pune pumnul în gură să scandeze ceea ce simte.

Cristina Neagu a început. Dacă seamănă furtună, va avea furtună. Ea este jucătoare unui club, fiind plătită din banii mei, de bucureştean. Aceste momente s-ar putea încheia atunci când cei de la CSM vor renunţa la tertipurile lor comuniste faţă de clubul Rapid şi nu numai.

Nu uitaţi ce a declarat Cristina Neagu despre echipa de handbal Rapid, că este o echipă care fură, că joacă cu arbitri, iar noi nu acceptăm acest lucru”, a declarat Liviu Ungurean conform Orange Sport

Ce a scris Cristina Neagu după meciul cu Zalău 

"Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați..la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte. Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară , 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls", a scris handbalista pe contul de Facebook, făcând referire la desfășurarea meciului de la Zalău. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!