VIDEO EXCLUSIV Președintele FRH intervine, după ce Cristina Neagu a fost înjurată! A dezvăluit cum i-a ”incitat” CSM pe fanii Rapidului: ”Vă spun concret”

Cristina Neagu CSM Bucuresti CSM București - Rapid Handbal Victoria cu Valcea, ultimul meci al Cristinei Neagu in acest sezon! Capitanul nationalei a anuntat ca se opereaza
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2023, 23:58
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 08:13

Președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din, a comentat gestul fanilor Rapidului, care au înjurat-o pe Cristina Neagu la meciul dintre CSM București și Rapid.

Neagu, desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, a fost ținta suporterilor giuleșteni după fiecare gol marcat în poarta Rapidului, în meciul câștigat de CSM cu echipa din Giulești, scor 31-24.

Constantin Din a amintit de ultima întâlnire dintre cele două echipe, la finalul lunii ianuarie, când CSM București, din postura de gazdă, a folosit mai multe tertipuri pentru a-i provoca pe fanii Rapidului.

  • Victoria cu Valcea, ultimul meci al Cristinei Neagu in acest sezon! Capitanul nationalei a anuntat ca se opereaza

Constatin Din: ”CSM a avut o vină! Vă spun concret”

„Vreau să vă spun că galeria Rapidului de la handbal este foarte cunoscută și foarte apreciată la nivel european. Peste tot se discută despre această galerie. Ei când au venit și-au încurajat echipa în sala de handbal, s-au comportat foarte bine. Eu consider că inclusiv clubul CSM are o oareșice vină și a incitat la comportamentul nesportiv sau acest comportament nepotrivit pentru o arenă de sport. 

Vă spun concret, au fost amplificate zgomotele galeriei CSM, prin stația de amplificare. Dat volumul destul de tare, dacă nu la maxim. Eu, pe partea unde am stat, nu se auzea galeria Rapidului! În sală, pe partea cealaltă, nu se auzea. Când clubul CSM a luat această decizie, probabil că i-au incitat pe cei de la Rapid și și-au revărsat oful asupra jucătoarelor”, a spus Constantin Din, președintele FRH, la emisiunea ”SuperFanii” de pe SPORT.RO.

VIDEO - Constantin Din, la emisiunea SuperFanii

La finalul acelei partide, câștigate la limită de CSM București, scor 27-26, Rapid a emis un comunicat oficial dur la adresa celor de la CSM București. Giuleștenii nu s-au ferit de cuvinte și le-au transmis rivalilor ”rușine pentru toate mizeriile!”.

Rapid, comunicat oficial: "Declarațiie lipsite de respect ale Cristinei Neagu au inflamat atmosfera"

Federația Română de Handbal a anunțat că se delimitează categoric de atacurile împotriva Cristinei Neagu, iar Comisia de Disciplină a solicitat un punct de vedere al clubului CS Rapid cu privire la incidentele din timpul și de la finalul jocului.

Reacția celor de la Rapid a venit miercuri, la prânz. Clubul din Giulești a emis un comunicat amplu în care a vorbit despre importanța suporterilor, anumite abuzuri la care au fost supuși fanii de-a lungul timpului, dar și despre Cristina Neagu.

În ceea ce privește strict conflictul dintre galeria Rapidului și Cristina Neagu, clubul susține că fanii nu au o problemă cu "marea handbalistă Cristina Neagu", ci cu "persoana Cristina Neagu". Motivul ar fi reprezentat de anumite declarații oferite de sportivă la finalul sezonului trecut. (DETALII AICI)

Foto / Sport Pictures

VIDEO - Cristina Neagu, după ce a fost înjurată de fanii Rapidului

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!