Ce susține Bocciu, liderul galeriei de la Rapid, despre Cristina Neagu

bocciu Cristina Neagu CSM București - Rapid galerie rapid Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Martie 2023, 17:54
Data actualizarii: Vineri 10 Martie 2023, 17:57

În timpul meciului din februarie dintre CSM București și Rapid, fanii giuleștenilor au insultat-o pe Cristina Neagu.

Liviu Ungureanu, liderul de galeriei de la Rapid, a vorbit despre situația tensionată dintre suporterii giuleșteni și Cristina Neagu, precizând faptul că handbalista a fost cea care a început să insulte.

Ce susține Bocciu, liderul galeriei de la Rapid, despre Cristina Neagu

„Despre Cristina Neagu eu nu am ce să spun. Este o handbalistă formidabilă. Dar atâta timp cât eu merg la meci să îmi susțin echipa de fete și noi nu înjurăm la meciurile de handbal. Suntem ca un magnet. Am propulsat handbalul românesc la un nivel foarte mare. Noi, galeria Rapidului.

Și domnișoara Cristina Neagu ne înjură de morți și de familie, atunci da-ți-ne voie și nouă să ne permitem niște înjurături fără organe genitale, fără familie, fără morți, au fost niște înjurături frumoase din punctul meu de vedere.

Toată presa din România a pus tunurile pe noi. Dar noi le ducem pe toate. Nu avem nimic, nu e un război pentru noi. A fost o vijelie a mass-media pe galeria Rapidului, au crezut că e vor dezbina. Sunt mulți prezentatori TV cărora chiar o să mă duc duminică la târg să le cumpăr niște basmale, broboade de țațe, să le trimit cadou.

Au făcut un subiect din acest mini conflict. Au făcut un subiect săptămânal și au pus toate tunurile pe galeria Rapidului și nu mi se pare normal. Trebuiau să-mi dea și mie dreptul la replică, dar din păcate au mințit poporul că nu răspund la telefoane”, a spus Liviu Ungureanu, potrivit Fanatik.

Rapid, comunicat oficial: "Declarațiie lipsite de respect ale Cristinei Neagu au inflamat atmosfera"

Federația Română de Handbal a anunțat că se delimitează categoric de atacurile împotriva Cristinei Neagu, iar Comisia de Disciplină a solicitat un punct de vedere al clubului CS Rapid cu privire la incidentele din timpul și de la finalul jocului.

Reacția celor de la Rapid a venit miercuri, la prânz. Clubul din Giulești a emis un comunicat amplu în care a vorbit despre importanța suporterilor, anumite abuzuri la care au fost supuși fanii de-a lungul timpului, dar și despre Cristina Neagu.

În ceea ce privește strict conflictul dintre galeria Rapidului și Cristina Neagu, clubul susține că fanii nu au o problemă cu "marea handbalistă Cristina Neagu", ci cu "persoana Cristina Neagu". Motivul ar fi reprezentat de anumite declarații oferite de sportivă la finalul sezonului trecut. (DETALII AICI)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!