GALERIE FOTO Cristina Neagu a început să râdă când a auzit ce scandează fanii lui Dinamo

Cristina Neagu Dinamo GOG Rapid Steaua Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 21:13
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 21:15

Cristina Neagu asistă din tribune la meciul de handbal masculin Dinamo București - GOG, care se joacă în Sala Polivalentă.

La doar trei zile după incidentele de la meciul de handbal feminin CSM București - Rapid 31-24, când fanii giuleștenilor au insultat prin mai multe scandări pe Cristina Neagu, handbalista și-a făcut apariția în tribune la meciul Dinamo - GOG.

Cristina Neagu a început să râdă când a auzit ce scandează fanii lui Dinamo

Cristina Neagu a fost surprinsă în tribune alături de Crina Pintea și Malin Larsen Aune, două dintre colegele sale de la CSM București.

Crainicul arenei a anunțat prezența Cristinei Neagu la meci, iar suporterii lui Dinamo au aplaudat-o pe cea care a fost desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii. 

Ulterior, o parte a fanilor dinamoviști a început să scandeze împotriva Stelei, moment în care Cristina Neagu a fost surprinsă râzând.

De asemenea, pe parcursul meciului, fanii lui Dinamo au apelat la scandări rasiste împotriva celor de la Rapid, cel mai probabil în contextul în care giuleștenii au insultat-o pe Cristina Neagu la ultimul joc.

Rapid, comunicat oficial: "Declarațiie lipsite de respect ale Cristinei Neagu au inflamat atmosfera"

Federația Română de Handbal a anunțat că se delimitează categoric de atacurile împotriva Cristinei Neagu, iar Comisia de Disciplină a solicitat un punct de vedere al clubului CS Rapid cu privire la incidentele din timpul și de la finalul jocului.

Reacția celor de la Rapid a venit miercuri, la prânz. Clubul din Giulești a emis un comunicat amplu în care a vorbit despre importanța suporterilor, anumite abuzuri la care au fost supuși fanii de-a lungul timpului, dar și despre Cristina Neagu.

În ceea ce privește strict conflictul dintre galeria Rapidului și Cristina Neagu, clubul susține că fanii nu au o problemă cu "marea handbalistă Cristina Neagu", ci cu "persoana Cristina Neagu". Motivul ar fi reprezentat de anumite declarații oferite de sportivă la finalul sezonului trecut. (DETALII AICI)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!