VIDEO EXCLUSIV CSM București - Rapid 31-24 (13-14), la finele meciului din turul 2 al Cupei României. Neagu & Co au întors în actul secund de o manieră entuziasmantă

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 18:35
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 21:26

CSM București s-a calificat în sferturile Cupei României după ce a învins luni după-amiază, în turul secund al competiției, campioana Rapid, scor 31-24 (13-14). 

CSM București - Rapid 31-24 (13-14)

Elevele lui Adi Vasile s-au calificat în sferturile Cupei României după ce au întors scorul începând cu finalul primei reprize. În actul secund campioana Rapid a avut o evoluție submediocră, marcând de doar de zece ori. 

  • Fanii Rapidului au jignit-o din nou pe Cristina Neagu, pe întreaga durată a partidei. 
  • Arntzen, cu 8 goluri, pentru CSM, respectiv Buceschi, cu 6, pentru Rapid, au fost principalele marcatoare. Jucătoarea meciului a fost însă portarul vicecampioanei, Marie Davidsen, cu 15 parade reuşite.

Min.60 CSM - Rapid 31-24

Min.58 CSM - Rapid 29-23 Adi Vasile cere time-out / Crina Pintea e eliminată pentru două minute, însă soarta meciului nu mai poate fi schimbată. Jucătoarele cu experiență de la Rapid au avut evoluții mediocre în actul secund și au fost citite în permanență de apărarea CSM-ului. Când defensiva a fost depășită, Marie Davidsen a anticipat excelent aproape fiecare aruncare. 

Min.57 CSM - Rapid 29-22 Elizabeth Omoregie marchează de la centrul terenului. 

Min.55 CSM - Rapid 26-20 Lorena Ostase ia prim-planul și aruncă în forță de pe pivot.

Min.45 CSM - Rapid 23-17 Cristina Neagu trimite o torpilă în plasa Rapidului, cu toată opoziția blocului defensiv. 

Min.44 CSM - Rapid 22-16 Badea își deschide mult unghiul din extrema dreaptă, dar Marie Davidsen o hipnotizează pe rapidistă.

Min.42 CSM - Rapid 21-15 Elevele lui Carlos Viver nu mai găsesc soluții nici în atac, nici în defensivă. 

Min.34 CSM - Rapid 15-15 Elevele lui Adi Vasile egalează!

A început repriza a doua! 

CSM București - Rapid 13-14 la pauză

Min.30 CSM - Rapid 13-14. Pauză în Sala Polivalentă! Fanii Rapidului au lupta lor cu Cristina Neagu, jucătoare căreia îi adresează o cascadă de jigniri. 

Min.29 CSM - Rapid 13-14 Arntzen pătrunde nestingherită și profită de lipsa de reacție a apărării Rapidului. 

Min.26 CSM - Rapid 11-14 Cristina Neagu face șah-mat apărarea Rapidului cu un dribling scurt și o aruncare la semiînălțime.

Min.25 CSM - Rapid 10-14 Crina Pintea înscrie al doilea gol în 25 de minute.

Min.21 CSM - Rapid 7-12 Kanor depășește cu un dribling scurt apărarea CSM-ului și aruncă plasat, fără șanse pentru Marie Davidsen.

Min.18 CSM - Rapid 5-10 Buceschi înscrie în poarta goală. CSM se precipită în atac și nu găsește soluții pentru a contracara defensiva mobilă a Rapidului, care se deschide ca un evantai. Jocul cu pivotul nu funcționează, iar extremele CSM-ului sunt statice. 

Min.15 CSM - Rapid 4-8 Kanor finalizează un contraatac-școală.

Min.13 CSM - Rapid 4-6 Fază spectacol în urma căreia echipa lui Viver scapă cu fața curată. Zaadi aruncă violent în transversală, mingea revine în teren, și tot Zaadi plonjează spectaculos și voleibalează mingea tot în bară. 

Min.12 CSM - Rapid 4-6 Rapid profită de situația de om în plus.

Min.10 CSM - Rapid 3-4 Rapid profită de superioritatea numerică după eliminarea lui Omoregie. Centrul din Slovenia a primit a doua eliminare după ce abia îi expirase prima eliminare. 

Min.7 CSM - Rapid 2-2 Buceschi nu iartă de la 7 metri.

Min.6 CSM - Rapid 2-1 Arntzen aruncă devastator, de la 9 metri, fără săritură.

Min.5 CSM - Rapid 1-1 Fernandez marchează pentru Rapid, Crina Pintea răspunde imediat.

Min.3 Davidsen parează aruncarea lui Kanor. Procentaj de sută la sută pentru goalkeeper-ul lui CSM. Patru minute fără gol marcat după ce Cristina Neagu aruncă violent, milimetric pe lângă poarta trupei lui Carlos Viver. 

Min.2 Gutierrez ratează în situație de unu la unu cu Marie Davidsen.

Min.1 Rapid are primul atac!

A început meciul din Sala Polivalentă!

Știrea inițială

Cele două echipe s-au duelat în urmă cu trei etape în Liga Florilor, când CSM București s-a impus cu 27-26. Duelul din optimile de finală ale Cupei României la handbal feminin este demn de o finală, în contextul în care se întâlnesc două dintre cele mai puternice echipe din campionat. 

„Tigroaicele” se află pe primul loc în clasamentul campionatului, având 46 de puncte obținute în 16 meciuri jucate, în timp ce Rapidul lui Carlos Viver se află pe poziția a treia, cu nouă puncte în minus în tot atâtea meciuri. 

CSM este cea mai în formă echipă din campionat, având 15 victorii și o remiză, în timp ce giuleștencele au 12 victorii, o remiză și trei înfrângeri. Pe teren propriu, bucureștencele sunt neînvinse în acest sezon, Rapidul având însă dificultăți în deplasări de-a lungul sezonului. 

Echipa lui Adrian Vasile s-a impus în ambele întâlniri din acest an, însă ultima s-a încheiat la o diferență de un gol, astfel că meciul se anunță a fi spectaculos. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!