VIDEO Scandal uriaș după CSM București - Rapid: ”Rușine pentru toate mizeriile de astăzi! Majoritatea au fost scârbiți”

CSM București - Rapid CSM Bucuresti Rapid Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 00:10
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 00:10

Scandal uriaș după meciul dintre CSM București și Rapid, câștigat de Cristina Neagu&Co. cu 27-26.

Pe contul oficial de Facebook, clubul Rapid a postat un comunicat dur la adresa adversarilor de la CSM București. Mai exact, giuleștenii au acuzat faptul că CSM a încercat să blocheze accesul fanilor echipei oaspete la meci.

Fosta campioană a României ar fi anunțat sold-out pentru meciul disputat la Sala Polivalentă, dar în timpul partidei au putut fi observate mai multe locuri libere, lucru care i-a enervat pe reprezentanții clubului din Giulești.

Scandal după CSM București - Rapid!

„Felicitări CSM pentru victorie, rușine organizatorilor pentru toate mizeriile de astăzi!

Ați anunțat SOLD OUT în mai puțin de 24 de ore dar în sală au fost sute de locuri libere, edificatoare imaginile cu “peluza CSM” din timpul jocului, cu mai mult de jumătate din locuri libere.

Ați arătat o lipsă totală de respect pentru oficialii clubului, inclusiv în ziua meciului, facând un ping pong permanent cu ei în ceea ce privește locurile pentru aceștia. Majoritatea au fost scârbiți de tot acest circ cu biletele, fiți bucuroși că toți au stat în peluză, începând cu președintele Bogdan Vasiliu! 

Ați cumpărat mii de vuvuzele, puse pe fiecare scaun, deși o mare parte din ele era evident că nici nu vor fi folosite, cu scopul de a acoperi galeria noastră minunată. O mizerie cum rar se poate vedea, timp de 60 minute aproape încontinuu spectatorii CSM să sufle în vuvuzea doar să nu se audă cântecele galeriei adverse.

Ați strigat încontinuu la cei de la sunet să dea muzica cât mai tare, inclusiv la finalul meciului când în sală rămăsese exclusiv galeria Rapidului. Halucinant câtă răutate ați putut aduna în voi!

Ați câștigat, probabil, și titlul de campioană. Probabil ăsta este singurul lucru care contează pentru voi, pentru restul avem vuvuzele!  

Mulțumim tuturor rapidiștilor prezenți la meci, mulțumim Peluza Nord - Rapid București pentru susținere, ne cerem scuze în numele CSM pentru tot ce s-a întâmplat astăzi în tribune. Noi mergem înainte, fiți convinși că iubirea față de un club de tradiție nu depinde de rezultate și de vuvuzele!”, se arată pe pagina de Facebook Handbal Rapid București.

VIDEO - Final tensionat în CSM București - Rapid

Cristina Neagu, jignită la meciul dintre CSM - Rapid. Ce au putut să strige fanii adversarilor

În timpul meciului, fanii Rapidului au avut un tratament special pentru handbalista care a fost de patru ori desemnată cea mai bună jucătoare din lume, Cristina Neagu.

Suporterii giuleștencelor au înjurat-o și au încercat s-o deruteze la loviturile de șapte metri pe care le-a bătut în CSM - Rapid. 

Chiar și așa, „tigroaicele” au reușit să se impună cu 27-26 și s-au desprins și mai mult de locul secund în clasamentul Ligii Florilor. Acum, CSM (40p) se află la șase puncte de Bistrița (34p).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!