Praf de pușcă prin handbalul românesc! Șeful FRH, Constantin Din, anunță: "Mi se cere demisia!"

Constantin Din Federatia romana de handbal Handbal Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 14:39
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 14:40

Meciurile din Liga Florilor și din Liga Zimbrilor sunt transmise în direct de Pro Arena, VOYO și Sport.ro. 

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal (FRH), Constantin Din, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că sunt anumiţi contestatari care îi cer demisia, iar acest lucru se va discuta şi în Adunarea Generală Ordinară de vineri, dar a subliniat că acuzele sunt nefondate atât timp cât de la preluarea mandatului lucrurile în handbalul românesc s-au îmbunătăţit.

"Mi se cere demisia de către anumiţi contestatari. În vechiul mandat erau oameni care beneficiau de anumite facilităţi, iar acum s-au trezit că nu mai pot beneficia de ele. Cei care îmi cer demisia sunt acei oameni care în trecut se aflau în conducerea handbalului, iar acum li se pare că lucrurile nu funcţionează. Dar, din fericire pentru mine, pentru că discutăm despre demiterea mea, rezultatele şi ceea ce s-a întâmplat în aceşti doi ani sunt destul de clare. Lucrurile s-au îmbunătăţit, sigur că au apărut şi anumite greşeli, dar ele s-au îmbunătăţit", a afirmat el.

Întrebat dacă are emoţii din acest punct de vedere înaintea AG a FRH de vineri, Constantin Din a răspuns: "Emoţii înainte de Adunarea Generală sunt, pentru că mă întâlnesc cu oameni din handbal, dar sunt emoţii constructive, de a încerca să găsim soluţii".

Adunarea Generală Ordinară a Federaţiei Române de Handbal va avea loc vineri, 26 aprilie, de la ora 11:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti. Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!