GALERIE FOTO Miss Judo. Daliana Popescu a vrut să facă balet, dar a ajuns campioană pe tatami   

Miss Judo Daliana Popescu judo tatami Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 14:31
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 14:27

La 16 ani, Daliana Popescu este una dintre speranțele judo-ului românesc. 

Componentă a lotului național de junioare, puștoaica recunoaște că s-a apucat de acest sport de contact dintr-o întâmplare, ea dorindu-și, la 8 ani, să facă balet sau dansuri! La 16 ani, Daliana Popescu a strâns 15 medalii la Campionatele Naționale de judo și are deja în palmares și două trofee strălucitoare la Balcaniadă. Tânăra sportivă se amuză când se gândește la începuturile ei în judo. 

Miss Judo. Daliana Popescu a vrut să facă balet, dar a ajuns campioană pe tatami   

“M-am dus la judo la 8 ani, în clasa întâi. Mă lăsasem de înot și voiam altceva, dansuri, balet… Rezultate am avut de când am început, dar la concursuri locale”, spune Daliana Popescu, pentru sportsnet. Între școală, antrenamente, cantonamente și concursuri, Daliana are o pasiune fără cea mai mică legătură cu sportul pe care-l practică!

“Sunt pasionată de beauty. Îmi aranjez toate prietenele, le împletesc părul, le machiez, și la banchet au venit multe prietene să le pregătesc pentru petrecere. Fac si machiaje speciale, de la sora mea am învățat” - Daliana Popescu, conponentă a lotului național de judo.

Atât de mult îi plac lucrurile legate de beauty, încât, la un moment dat, chiar s-a gândit să ducă în paralel cariera sportivă cu cea de hairstilist și makeup artist. “Acum un an, doi, am fost tentată să mă duc și spre machiaj, hairstyling, unghii, dar până la urmă am renunțat, pentru că făceam de mult timp judo și îmi plăcea cel mai mult”, adaugă Daliana Popescu.

Deși are o frumusețe naturală aparte și chiar a fost laureată la un concurs de Miss, tânăra judoka nu-și dorește să facă pasul spre modelling.

“Am participat la un concurs de Miss în clasa a noua, la Balul Bobocilor și am obținut locul 2. Nu sunt pasionată să defilez, să pozez, nu mi se pare că sunt o persoană fotogenică”, a povestit Daliana Popescu.

Componenta lotului național de judo se poate lăuda și că se pricepe de minune la sporturile montane. “Am inceput să schiez în clasa 1, mergeam în tabere de schi cu mama, care mi-a fost și învățătoare. La nivelul meu actual, pot spune că sunt expertă” - Daliana Popescu, componentă a lotului național de judo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!