"Practică cel mai bun handbal din Liga Campionilor". Secretul din spatele succeselor de la CSM București

CSM Bucuresti Liga Campionilor Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 22:11
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 22:18

CSM Bucureşti a învins Odense Handbold, cu scorul de 40-31, succes care i-a consolidat poziţia de lider al grupa A a Ligii Campionilor.

Doar primele cinci minute au fost echilibrate, după care "tigroaicele" au preluat controlul şi s-au desprins pe tabelă, intrând la pauză cu un avantaj de zece goluri, 21-11.

Odense s-a apropiat la şase goluri în repriza secundă, 34-28, dar CSM București a câştigat fără emoţii un meci în care diferenţa maximă a fost de 12 goluri (26-14).

Cristina Neagu a fost şi de această dată cea mai bună jucătoare a vicecampioanei României, cu 10 goluri. Pentru echipa antrenată de Adrian Vasile au mai înscris Elizabeth Omoregie 6, Crina Pintea 6, Siraba Dembele Pavlovic 4, Marina Sudakova 3, Ema Alivodic 3, Malin Larsen Aune 3, Grace Zaadi Deuna 2, Emilie Hegh Arntzen 1, Alicia Gogîrlă 1, Alexandra Dindiligan 1.

Secretul succeselor de la CSM București

"CSM București, astăzi, practică cel mai bun handbal din Liga Campionilor. Nu mă hazardez! Faptul că Adi Vasile nu mai e selecționer contează și nu poate nimeni să mă devieze de la ideea asta.

Handbalul francez e de referință, iar selecționerii de acolo nu au voie și la cluburi. Acum, Adi nu e la națională, iar echipa de club merge la cote excelente", a spus Bogdan Voina la Orange Sport. 

Clasament grupa A

1. CSM Bucureşti 19 puncte

2. Vipers Kristiansand 17

3. Odense Handbold 14

4. FTC-Rail Cargo Hungaria 11

5. SG BBM Bietigheim 10

6. Brest Bretagne Handball 9

7. Krim Mercator Ljubljana 8

8. DHK Banik Most 0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!