OFICIAL Nikola Karabatic nemuritorul! Legenda Franței și-a prelungit contractul cu PSG

Nikola Karabatic Handbal Masculin Jocurile Olimpice din 2024 nationala de handbal a Frantei PSG Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 08:38
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 08:39

Triplul campion olimpic va evolua cel puțin până în vara lui 2024, când va avea deja 40 de ani.

Legendarul handbalist Nikola Karabatic, de trei ori campion olimpic cu naţionala Franţei, care va împlini 40 de ani anul viitor, şi-a prelungit vineri cu un sezon contractul cu PSG, de care este legat acum până pe 30 iunie 2024, informează site-ul eurosport.fr.

"Voi continua să dau totul pentru coechipierii mei şi pentru suporteri. Mai avem pagini frumoase pe care să le scriem împreună", a explicat Nikola Karabatic, care a venit la PSG în vara anului 2015.

Pentru Karabatic urmează Jocurile Olimpice de la Paris din 2024

Această veste este una excelentă pentru clubul din capitala Franţei, dar şi pentru "les Bleus" în perspectiva Jocurilor Olimpice care vor avea loc la Paris în anul 2024.

La sfârşitul anului trecut, Karabatic a declarat: "Am spus clubului meu că doresc să prelungesc cu un an, până în iunie 2024." El a adăugat atunci: "chiar dacă îmi voi prelungi cu un an contractul cu clubul, nimic nu garantează că voi juca în continuare în echipa Franţei".

Nikola Karabatic la naționala Franței în ultimii ani

După JO de la Tokyo din 2021, încheiate cu a treia medalie de aur după cea de la Beijing 2008 şi cea de la Londra 2012, Karabatic şi-a prelungit contractul cu PSG până în vara lui 2023. 

El a indicat atunci că se gândeşte la viitorul său la echipa naţională "sezon după sezon", făcând bilanţul în fiecare vară. 

De atunci, el a participat la Campionatul European 2022 din Ungaria (locul 4) şi la Campionatul Mondial 2023 din Polonia şi Suedia (locul 2). 

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!