VIDEO Moment revoltător! Revenit după suspendare, Tadici și-a bruscat o jucătoare la ultimul meci al Zalăului 

Moment șocant în liga națională de handbal! Tadici a bruscat o jucătoare în timpul meciului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 19:45
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 19:11

Abia revenit pe bancă după suspendarea de opt etape primită după ce și-a înjurat jucătoarele, Tadici a oferit un nou moment revoltător.

Antrenorul de la Zalău și-a bruscat o jucătoare chiar pe teren în meciul de acasă cu Râmnicu Vâlcea. Fetele de la Zalău au câștigat la limită meciul cu Râmnicu Vâlcea, încheiat cu scorul de 21-20.

Victima lui Tadici a fost Alexandra Vrabie. Extrema de 21 de ani a fost bruscată de antrenor după ce a primit o liminare de două minute.

Tadici dă vina pe jucătoare pentru ieșirile sale

„Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în faţa echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greşelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet, am vorbit cu fetele şi mi-am cerut scuze.

Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătoare făceau tot ca ele. M-au scos din minţi şi am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greşelilor acestor fete la 10-9.

Însă vreau să ştiţi şi care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat şi stresat emoţional, pe lângă faptul că am fost şi foarte obosit.

Vreau să ştiţi că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile. Abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj.

Vă spun dumneavoastră cum le spun şi fetelor mele. În acest sport nu ai nuntă şi nu ai înmormântare atunci când joci. Toţi trebuie să ne sacrificăm pentru marea performanţă.

 

Eu am ales să rămân la echipa mea pentru acele meciuri. Iar apoi am plecat la Cluj să îmi înmormântez sora. Eu m-am ocupat aproape de tot din toate punctele de vedere”, declara Tadici, pentru Prosport, după primirea suspendării de opt etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!