INCREDIBIL! Spania scrie istorie! A ELIMINAT Norvegia si este in FINALA Campionatului Mondial din Japonia! Cu cine va juca

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Decembrie 2019, 15:31

	INCREDIBIL! Spania scrie istorie! A ELIMINAT Norvegia si este in FINALA Campionatului Mondial din Japonia! Cu cine va juca

Spania a obtinut o victorie imensa in fata Norvegiei in semifinalele Campionatului Mondial de handbal din Japonia, 28-22.

Spanioloaicele au reusit imposibilul si s-au calificat tin finala Campionatului Mondial, acolo unde o va intalni pe Olanda, care a eliminat in mod spectaculos Rusia, la diferenta de doar un punct (33-32).

Spania a facut un meci aproape perfect in fata Norvegiei, care era principala favorita la castigarea turneului, insa o repriza secunda de senzatie au asigurat biletul ibericelor in marea finala.

Este prima finala mondiala de handbal la care va participa nationala Spaniei si se va confrunta cu o veterana a turneelor finale, Olanda, care a ajuns in semifinalele ultimelor doua editii ale Campionatului European, a bifat ultimele trei editii ale Campionatului Mondial si a ajuns in semifinala la Jocurile Olimpice de la Rio.

Astfel, Romania se va afla in grupa cu echipa care pierde din meciul pentru locul 3 dintre Rusia si Norvegia.
 

Războiul din Afganistan în cifre. Câți bani și câte vieți omenești au pierdut SUA în 20 de ani
BRAT
Modifică setările cookies