Incredibil! Romania pierde gazduirea turneului de calificare la Olimpiada! Federatia internationala a schimbat regulile: jucam in Danemarca

Autor: Sport.ro
Marti 22 Decembrie 2015, 17:13

Locul 3 la Campionatul Mondial ar fi trebuit sa ne ofere dreptul de a gazdui grupa preolimpica din care mai fac parte Danemarca, Muntenegru si Uruguay

Federatia internationala de handbal a schimbat regulile din mers, astfel ca pentru stabilirea tarilor gazda in grupele de calificare la Jocurile Olimpice nu va mai prima criteriul sportiv.

ProSport scrie ca Danemarca va fi desemnata gazda, pe considerente pur economice, chiar daca Romania a obtinut acest drept in urma parcursului remarcabil de la Campionatul Mondial.

Presedintele Federatiei Romane de handbal, Alexandru Dedu, spune ca nu exista inca o informare oficiala pe acest subiect, dar ca si informatiile lui conduc spre acelasi scenariu.

"Inca nu avem confirmarea, dar daca este asa suntem dezamagiti. Din pacate, suntem inca o tara mica, dar ne ducem acolo sa ne calificam la Jocurile Olimpice", a spus Dedu pentru ProSport.

Romania este in grupa cu Danemarca, Muntenegru si Uruguay, iar meciurile grupei de calificare se vor desfasura in perioada 17-20 martie.

Primele doua clasate se califica la Jocurile Olimpice de la Rio.

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies