Finala romaneasca la Challenge Cup

cluj handball roman Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Martie 2007, 14:28
Data actualizarii: Marti 27 Martie 2007, 14:28
"U" JOLIDON CLUJ SE POATE INTALNI IN FINALA CU HCM ROMAN

Sortii au fost buni la handball, duelul echipelor romanesti s-a mutat acum in finala Challenge Cup. Echipa "U" Jolidon Cluj va disputa semifinala impotriva formatiei croate RK Zagreb, iar in a doua semifinala, HCM Roman va intalni echipa HC Naisa din Serbia.
Daca echipele romanesti vor trece de semifinale, Cupa Challenge va fi in Romania, urmand sa se decida in finala daca va ramane la Cluj sau se va duce la Roman.
"Pentru handbalul romanesc este bine, avand in vedere ca astfel finala poate fi jucata chiar de ambele echipe. Obiectivul nostru este jucarea finalei, deci nu pot spune ca aveam preferinţe la numele adversarei. E posibil sa dau o fuga pana in Croaţia, pentru a urmari un meci al adversarelor sau poate il vom contacta pe Rares Jurca, jucatorul nationalei, care joaca la RK Zagreb, sa ne ajute cu informaţii. Era bine daca am fi jucat prima mansa in deplasare, dar sper ca vom trece de croate si vom juca finala, chiar si in aceste conditii",  a declarat antrenorul luii Jolidon Cluj, Gheorghe Covaciu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!